Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Oana Roma? Detalii inedite din relația cu fostul soț

Ce vârstă are Oana Roma? Detalii inedite din relația cu fostul soț

11 mart. 2022, 11:56,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman, în vârstă de 45 ani, a fost căsătorită cu Marius Elisei, cu 10 ani mai mic față de vedetă. După ce au divorțat, cei doi și-au dat seama ca le este mai bine împreună decât despărțiți și s-au împăcat. Momentan, nu doresc să se recăsătorească. În urma evenimentelor recente, vedeta a declarat că dorește ca până la finalul anului să se mute din țară. De asemenea, aceasta vrea să scrie o carte.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama vedetei, Oana a declarat că nu va mai fi activă pe rețelele de socializare pentru o perioadă. Fiica fostului premier a scris într-un story pe Instagram că nu mai poate face față la tot ce se întâmplă și dorește să facă o pauză, măcar pentru un weekend.

Oana Roman, vârsta și relația alături de fostul soț

Oana Roman, în vârstă de 45 ani are o relație cu Marius Elisei din 2014. La începutul acesteia, publicul a fost sceptic, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de 10 ani. Marius Elisei, fiind mai tânăr față de Oana. Cei doi au împreună și o fetiță, Maria Izabela. În anul 2021 aceștia au divorțat la notar, după nașterea copilului. În momentul de față sunt din nou împreună, însă Oana și Marius nu s-au recăsătorit. Cuplul a declarat că se înțeleg de minune acum, chiar mai bine decât când erau căsătoriți. Vedeta a declarat că în momentul de față nu se vor mai cununa din nou civil. Oana Roman a spus că Marius a fost cel care i-a cerut divorțul, iar după două luni de zile de la despărțire, au ajuns la concluzia ca le este mai rău unul fără celălalt decât împreună. De curând, s-a vehiculat că cei doi s-ar fi despărțit din nou, în urma unui mesaj pe care Elisei l-a postat pe Instagram.

„Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei.

Ulterior, Oana a clarificat că cei doi sunt în relații bune și că nu se pune problema de o nouă despărțire. Aceasta a declarat de asemenea că mai au momente când există neînțelegeri, însă sunt inevitabile în orice relație. Vedeta a precizat că postarea era legată de un alt subiect și că a fost scoasă din context.

„Nu vă mai faceți griji! Este totul în regulă. Mai avem și noi momente aiurea, dar este totul OK.”, a declarat Oana Roman.

Vedeta vrea să scrie o carte

După izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina, vedeta a declarat că dorește să părăsească țara până la sfârșitul anului. Oana Roman vrea să își înceapă o nouă viață departe de ochii curioșilor, într-un mic sat. Fiica fostului premier a declarat că vrea să își deschidă o pensiune sau un hotel într-un sat unde să trăiască fericită. De asemena, vedeta aspiră să scrie o carte despre „această lume rea în care suntem”. Vedeta nu a precizat unde vrea să plece, dar speră să fie într-un loc liniștit, cu o comunitate restrânsă.

De curând, Oana a fost plecată în vacanță la munte și a avut parte doar de clipe nefericite. Aceasta a fost plecată pentru un weekend cu fiica la ski și a întâmpinat câteva probleme. Cea mică i-a pierdut cerceii cu diamante pe care îi primise de Crăciun. De asemenea, Oana Roman și-a pierdut ochelarii de soare pe pârtie și a anunțat că dacă îi găsește cineva s-ar bucura să îi recupereze. După ce s-a reîntors, vedeta s-a confruntat cu o altă problemă, aflând că pașaportul îi va expira în două luni.

Oana Roman, în vârstă de 45 ani, se înțelege de minune cu fostul soț în momentul de față. Chiar dacă cei doi nu mai sunt căsătoriți, aceștia sunt în continuare împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *