Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Monica Tatoiu? Vedeta a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de peste 30 ani

Ce vârstă are Monica Tatoiu? Vedeta a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de peste 30 ani

08 iul. 2022, 12:45,
în Cancan

Monica Tatoiu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta este o femeie de succes atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta se bucură de un mariaj de peste 30 ani alături de actualul soț.

Cu toate că a fost înșelată în primele două căsnicii, Monica nu regretă relațiile respective. Femeia de afaceri a precizat că nu ar fi fost fericită în cele din urmă lângă primii doi soți și le mulțumește acelor femei pentru că a ajuns la a treia căsnicie. Printre vedetele ce au trecut prin drame, se numără și Mioara Velicu în vârstă de 77 ani. 

Ce vârstă are Monica Tatoiu? Detalii din viața femeii de afaceri

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri ce s-a remarcat în industria de beauty din România. Aceasta a fost la conducerea unei companii internaționale de produse cosmetice pentru mai bine de 10 ani. Vedeta este născută pe date de 21 iunie 1956 și este din Bocșa Montană. Monica Tatoiu a absolvit cursurile Universității din Iași, devenind astfel doctor în matematică. În vârstă de 66 ani, femeia de afaceri a fost pasionată chiar și de sfera politică. Aceasta a militat pentru egalitatea de șanse și a candidat la Primăria Capitalei în anul 2004.

La doar 20 ani, Monica Tatoiu a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de endometru. Cu toate că medicii i-au recomandat operația, femeia de afaceri a ales să urmeze un tratament ce a dat cele mai bune rezultate, în cazul său. După circa 8 luni de zile, boala nu a mai avansat, iar chistul a rămas la dimensiunea de 4 centimetri. Din păcate, afecțiunea a recidivat, dar femeia de afaceri a reușit să o țină sub control. 

„Am luat tratamente hormonale la vremea respectivă. Au vrut să-mi facă histerectomie totală, că intraseră în panică, pentru că la vârsta aceea cancerul se propaga atât de rapid, că mori într-un an de zile. Dar am fost la un endocrinolog care mi-a dat un cocktail de anticoncepționale și cu tot felul de tratamente naturiste și, dupa vreo 7-8 luni de zile, boala n-a mai avansat, a rămas la nivelul respectiv. Era un chist, ajunsese la vreo 4 centimetri… Iar acum, recent, am avut o recidivă, am avut un chist care ajunsese la vreo 8 cm, dar a început să se resoarbă. Da. Am început tratamentul în martie și în iunie, când m-am dus la doctor, deja toți parametri erau modificați in sensul bun.”, a declarat Monica Tatoiu. 

Vedeta a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de peste 30 ani

Femeia de afaceri este la a treia căsnicie, actualul mariaj având o durată de 34 ani. După ce s-a confruntat cu infidelitatea partenerilor săi, aceasta a precizat și care este secretul unei relații de lungă durată. În primul rând Monica Tatoiu nu sfătuiește cuplurile tinere să facă copii dacă nu sunt dispuși la anumite sacrificii. 

„La tinerețe, când nu ai copii și apar neînțelegeri, lipsa de armonie, e bine să spui pas… Dacă nu o faci, înainte de marele pas al nașterii unui copil, merită să te desparți. Cu trecerea timpului, la bătrânețe lucrurile care ne despart devin toxice.”, a declarat vedeta. 

Înainte de a fi căsătorit cu Victor, Monica Tatoiu a fost înșelată și a suferit enorm de mult. Cu toate că a fost dureros la momentul respectiv, aceasta a precizat că a fost mai bine așa pentru că în cele din urmă ar fi fost nefericită lângă acei bărbați. Mai mult de atât, vedeta a precizat faptul că compatibilitatea sexuală și valorile sunt foarte importante într-o relație. 

„Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.”

Monica Tatoiu a ajuns la vârsta de 66 ani și se bucură de una din cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Un mariaj de lungă durată are și Anca Androne. Actrița este căsătorită de 30 ani cu Emil Hoștină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *