Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Mioara Velicu? Momentele ce i-au marcat viața artistei

Ce vârstă are Mioara Velicu? Momentele ce i-au marcat viața artistei

21 apr. 2022, 09:53,
în Cancan

Mioara Velicu a început să cânte de la vârsta de 19 ani. Artista s-a dedicat de atunci pasiunii sale, iar aceasta a ajutat-o să treacă peste cele mai dificile momente din viața sa. Deși este o cântăreața cunoscută, aceasta nu s-a considerat niciodată o vedetă.

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o carieră de peste 50 ani. Cu toate că a devenit celebră, aceasta nu a uitat niciodată de unde a plecat. 

Ce vârstă are Mioara Velicu?

Mioara Velicu, în vârstă de 77 ani, este o interpretă de muzică populară din județul Galați. Aceasta și-a dedicat întreaga viață cântecului popular, începând să cânte de la vârsta de 19 ani. Cântăreața a moștenit talentul de la mama ei care a fost printre cele mai cunoscute artiste din regiunea sa. Artista a declarat că Maria Ciobanu a fost cea care a susținut-o și i-a oferit evenimente la care putea participa pentru a se face cunoscută. De aceea, Mioara Velicu i-a rămas recunoscătoare interpretei de muzică populară.

„Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări”, a declarat Mioara Velicu.

Cu toate că artista este foarte apreciată, nu s-a considerat niciodată vedetă ci mai mult „un slujitor al folclorului”. Aceasta a menționat că nici la vârsta de 77 ani nu s-a obișnuit cu tot ce are deoarece are un trai modest, iar ce strânge îi oferă nepoatei sale. Spre deosebire de Irina Loghin, în vârstă de 83 ani, ce are grijă la ceea ce mănâncă, Mioara Velicu a declarat că nu are un regim alimentar special. Artista vrea să fie văzută așa cum este, menționând că și ridurile au farmecul lor.

Dramele din viața cântăreței

Mioara Velicu de-a lungul vieții sale a trecut prin câteva momente ce îi vor rămâne tot timpul întipărite în minte. La vârsta de 69 ani și-a pierdut soțul ce a fost intoxicat cu monoxid de carbon. Cântăreței i-a fost foarte greu să treacă peste acest moment dificil, cei doi fiind împreună de 38 ani. Interpreta de muzică populară a reînceput să cânte după un an de zile și a menționat că a reușit să treacă peste momentul dificil cu ajutorul publicului. 

„Mi-am pierdut și sora, și mama și tata, dar aici a fost o lovitură groaznică. De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranți în cuplu, pentru că despărțirea este extraordinar de grea și nu-ți mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut”, a declarat artista.

Când a fost întrebată cum era soțul său, Mioara Velicu a menționat că era un bărbat aspru, iar dacă îi greșeai nu te ierta. Chiar dacă au fost căsătoriți atât de multă vreme, cei doi nu au avut copii împreună. Fata artistei este dintr-o relație anterioară. Cântăreața și-a dorit un copil alături de bărbatul pe care l-a iubit, însă din păcate aceasta a pierdut sarcina la trei luni. Cântăreața a răcit și asta a dus la nefericitul eveniment.

Chiar dacă în viața sa au existat și momente neplăcute, Mioara Velicu în vârstă de 77 ani a menționat că mereu a reușit să treacă peste, cu ajutorul publicului. Artista a declarat că atunci când urca pe scenă uita de toate greutățile pe care le avea. O altă interpretă de muzică populară de succes este și Adina Roșca ce a început să cânte de la vârsta de 15 ani.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024