Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce vârstă are Mihai Dedu. Detalii inedite despre celebrul prezentator de la PRO TV

Ce vârstă are Mihai Dedu. Detalii inedite despre celebrul prezentator de la PRO TV

08 apr. 2021, 12:12,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Mihai Dedu a ajuns la o vârstă respectabilă de 53 de ani. Celebrul prezentator de la PRO TV s-a născut pe 10 iulie 1967. Puțini sunt cei care cunosc faptul că de numele său sunt legate mai multe performanțe sportive.

Vedeta de la postul de pe Pache Protopopescu este căsătorit și are un băiețel.

Ce vârstă are Mihai Dedu

Mihai Dedu are vârstă de 53 de ani și este căsătorit cu Adriana Dedu. Cei doi au un băiat pe nume Matei. Tânărul a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl său și practică fotbalul. Este bine știut faptul că prezentatorul de la PRO TV este un suporter înrăit al clubului Dinamo București. În anul 1977 a practicat atletismul la nivel de perfomanta. Prezentatorul a fost legitimat la CSS 190 din Berceni.

A trecut apoi la clubul Steaua între anii 1985 și 1987 unde și-a satisfăcut și stagiul militar. Pentru clubul CSA Steaua a adus trei titluri de campion național. Tânărul Dedu era specializat pe probele de 400 de metri plat și 400 de metri garduri.

Carismaticul prezentator a urmat cursurile Academiei Naționale de Educație Fizica și Sport. De acolo a dobândit specializarea de profesor de Educație Fizica și antrenor. În luna martie a anului 1993, Mihai a avut primul job și anume cel de redactor al știrilor sportive de la PRO FM.

Perioada petrecută acolo a fost una scurtă. În luna martie a aceluiași an a intrat pentru prima dată în sediul postului de pe Pache Protopopescu. Acolo a activat tot la departamentul de știri sportive al Canalului 31.

Lansarea PRO TV-ului l-a găsit în același loc și pe 1 decembrie 1995 a început să prezinte știrile. La începuturile sale prezenta informațiile din sport atât la ora 7 dimineața cât și la 7 seara. În paralel, Mihai comenta diverse sporturi pentru programe înregistrate.

Mihai Dedu, fan înfocat a echipei Dinamo București

Mihai Dedu, în vârstă de 53 de ani, este un fan înfocat al echipei din Ștefan cel Mare. Chiar dacă a reprezentat clubul Steaua în tinerețe, iubirea sa pentru Dinamo București este nemărginită. Potrivit celor declarate chiar de el, a suferit mult și a primit multe înjurături din cauza acestui fapt.

În anul 1983, Mihai Dedu și-a încercat norocul și în fotbal unde a vrut să joace pentru clubul Dinamo. L-a avut antrenor pe regretatul Gheorghe Timar. Prezentatorul juca pe poziția de atacant însă, din cauza vârstei, nu a putut ajunge la performanță.

Ca un microbist înfocat, prezenatorul de știri se declara un admirator al campionatelor din Anglia și Germania. Visul lui ar fi ca Matei, să ajungă să joace pentru o echipa din Premier League.

La vârsta sa, Mihai Dedu susține că încă îi face plăcere să practice meseria pe care a ales-o. În cei 23 de ani, de când muncește, prezentatorul știrilor susține că nu a lipsit nici măcar o dată de la serviciu.

Începând cu anul 2002, Mihai Dedu a început să prezinte jurnalul de dimineață. De-a lungul anilor a avut mai multe partenere precum Florina Fernandez, Olivia Steer, Oana Andoni, Andreea Liptak sau Lavinia Petrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024