Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Jean de la Craiova? Secretul pe care manelistul l-a păstrat pentru ani buni de zile

Ce vârstă are Jean de la Craiova? Secretul pe care manelistul l-a păstrat pentru ani buni de zile

27 apr. 2022, 14:56,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscutul artist, Jean de la Craiova are o vârsta de 51 ani. Acesta are o familie frumoasă alături de soția sa pe care o iubește foarte mult. Însă, puțini știu care este secretul manelistului pe care l-a păstrat pentru zeci de ani.

De multe ori s-a vehiculat în presă că fiul Andrei Măruță ar semăna cu artistul. Cântăreața, în vârstă de 35 ani, a făcut la un moment dat o glumă la o emisiune când a fost întrebată dacă tatăl copilului său este al lui Jean de la Craiova. Aceasta a răspuns că, de fapt, este fiul lui Florin Salam.

Ce vârstă are Jean de la Craiova? Detalii din viața artistului

Jean de la Craiova este unul din cei mai apreciați artiști de manele din România. Acesta are vârsta de 51 ani și un succes răsunător. Puțini știu însă că mama artistului este evreică. Deși la un moment dat a avut dubii dacă să treacă sau nu la iudaism, Jean de la Craiova a rămas ortodox, fiind foarte apropiat de religia sa. Cântărețul este căsătorit cu Paula Dumitrache, o fostă balerină și au împreună o fiică, Sabrina. Deși artistul este foarte apreciat de publicul larg, soția sa este destul de retrasă și nu dorește să apară pe micile ecrane. 

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase”, a declarat Jean de la Craiova.

Deși în trecut s-a speculat că și-ar fi înșelat soția, acesta a menționat că își iubește nevasta și nu este cazul de așa ceva. Cei doi au împreună 25 de ani de căsnicie, iar artistul a spus că „înțelegerea, comunicarea și dragostea” sunt cheia unui mariaj de succes.

Ce secret a ascuns manelistul timp de mulți ani

Chiar dacă are o familie frumoasă, artistul are și un fiu dintr-o relație mai veche. Acesta a avut o iubită la vârsta fragedă de 19 ani. În momentul de față fiul lor are 31 ani. Cu toate că nu făcut public acest lucru, Jean de la Craiova a ținut legătura cu acesta. Ba mai mult, artistul a crezut de cuviință ca băiatul să rămână alături de mama lui deoarece va fi mai protejat și va crește mai bine.

„Nu am păstrat legătura decât cu băiatul. Am vorbit, acum câțiva ani, la telefon (n.r. cu Roxana) cu o altă temă, dar tot legată de băiat și cam atât, în 28 de ani. (…) A rămas câțiva ani (n.r. la Roxana), pentru că Alex era foarte mic, avea câteva luni și trebuia să stea lângă mama lui. Eu am considerat că copilul lângă mamă este mai… Crește mai bine și na, mama e mamă!”, a declarat Jean de la Craiova.

Cei doi s-au despărțit din cauza Roxanei, mama copilului său. Femeia era destul de geloasă deoarece artistul cânta și era mai tot timpul plecat. Fosta iubită a declarat că regretă faptul că a pus capăt relației deoarece fiul său nu a avut posibilitatea să crească alături de tatăl său. Băiatul, pe numele lui Alexandru, a dorit să își câștige singur banii și a început să lucreze într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

Cu toate că a avut un copil de la o vârstă fragedă, Jean de la Craiova a avut grijă de fiul său. Chiar dacă acesta și-a refăcut viața, a continuat să aibă o relație cu Alexandru și l-a ajutat de câte ori a avut nevoie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024