Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce vârstă are Irina Fodor. Detalii inedite despre noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

Ce vârstă are Irina Fodor. Detalii inedite despre noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

07 mai 2021, 11:06,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În vârstă de 31 de ani, Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la cuțite. Frumoasa brunetă este soția lui Răzvan Fodor din anul 2010, după ce au avut o relație de trei ani. La acea vreme Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială în Buftea.

Actorul a remarcat-o pe platourile de filmare și s-a îndrăgostit iremediabil de aceasta.

La ce vârstă a devenit mămică Irina Fodor

Cei doi s-au cunoscut pe când Irina avea 19 ani, iar Răzvan 33 de ani. După mai multe tatonări din partea actorului și cântărețului cei doi au ajuns să fie împreună.

Irina Fodor avea vârsta de 22 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Diana, fetița pe care o are împreună cu Răzvan Fodor. În urma acelui moment, frumoasa prezentatoare s-a confruntat cu anumite probleme de memorie.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»’, spunea Irina Fodor, pe blogul său.

Răzvan Fodor și Irina Fodor au avut parte de o cununie civilă neconvențională

Răzvan Fodor și Irina Fodor au avut parte de o cununie civilă mai puțin obișnuită. Modul în care s-au îmbrăcat cei doi în aceasta zi specială a surprins pe toată lumea. Deși majoritatea persoanelor ar fi ales o ținută elegantă, Răzvan a ales să poarte bermude și cămașă în timp ce Irina a optat pentru o rochie lejera de vară.

“Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude și cămașa, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochița ei pastelata și diafană”, spunea Răzvan la acel timp.

Alături de ei în acest moment deosebit au fost părinții, prietenii, dar și câțiva colegi de pe platourile de filmare din Buftea. La acea vreme, Răzvan juca în telenovela “Iubire și onoare” de pe Acasă TV.

Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

Irina Fodor este noua prezentatoare a show-ului Chefi la cuțite. Aceasta a înlocuit-o pe Gina Pistol care la momentul în care s-a filmat acest sezon se afla în ultimul trimestru al sarcinii.

Frumoasa brunetă a spus că este extrem de fericită că face parte din acest proiect și că emoțiile au fost mari.

‘Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare. Atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.” a declarat Irina.

Până la vârsta de 31 de ani, Irina Fodor a mai prezentat ‘Poveștiri adevărate’, iar ulterior a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *