Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Ioana Grama? Imaginile cu care a făcut furori pe Instagram

Ce vârstă are Ioana Grama? Imaginile cu care a făcut furori pe Instagram

21 mart. 2022, 14:06,
BZI.ro, în Cancan

Ioana Grama s-a confruntat cu momente grele încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a trebuit să se confrunte cu divorțul părinților săi de la șase ani. În mediul online, vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, începându-și activitatea în urmă cu 10 ani. Influencerița își încântă mereu fanii în ipostaze provocatoare, fiind apreciată de un număr foarte mare de internauți.

Vedeta se bucură de un real succes în mediul online. În 2019, aceasta a câștigat premiul ELLE New Media Awards pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion.

Ce meserie ar alege Ioana Grama la vârsta de 29 ani

Ioana Grama în vârstă de 29 ani are numeroase apariții în presă, cât și pe micile ecrane. Aceasta și-a obișnuit urmăritorii cu imagini în ipostaze provocatoare de-a lungul timpului. De curând, influencerița și-a făcut un selfie provocator în oglindă, purtând lenjerie intimă și acoperindu-și sânii cu o mână. La descriere a specificat că este propria sa muză, vedeta primind foarte multe aprecieri din partea internauților. Aceasta este una din cei mai urmăriți influenceri din România, începând să scrie și să pozeze în urmă cu 10 ani. Ioana Grama are numeroase contracte cu branduri și companii, pentru care promovează pe rețelele de socializare. Pentru o singură postare pe Instagram, aceasta încasează aproximativ 1000 euro. Pe lângă mediul online, frumoasa șatenă are un brand de haine.

Vedeta a declarat că dacă s-ar închide Instagramul s-ar întoarce la blogging și ar filma pe YouTube. Aceasta a menționat că îi este destul de greu să le facă pe toate, neavând o agenție de PR. De asemenea, Ioana a menționat că a învățat să își împartă timpul pentru a le face pe toate, aceasta având și o fetiță căreia trebuie să îi dedice timp.

„Ai și timp liber, e solicitant, dar depinde de proiectele pe care le ai. Eu sunt genul care bagă mare câteva zile pentru proiecte, apoi sunt liberă.”, a declarat Ioana Grama.

Ioana Grama, despre fostul soț: „Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm”

După mulți ani de căsnicie, Ioana Grama și Alex Tăgurean au decis să-și spună adio. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au încercat terapia de cuplu. Între vedetă și Alex nu mai existau sentimente de iubire, motiv pentru care au decis în cele din urmă să se despartă. De dragul fetiței lor, nu au dorit inițial să pună capăt mariajului. Cu toate că cei doi au încercat să găsească o soluție pentru a nu divorța, au devenit și mai distanți. 

„A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana”, a declarat Ioana Grama. 

În prezent sunt prieteni și a declarat că nu are ce să-i reproșeze fostului său soț, fiind un partener minunat și un tată excepțional. În urma divorțului, aceasta și-a descoperit la terapie una din traumele pe care le avea din copilărie. Părinții Ioanei au divorțat pe când avea șase ani, iar momentele când a trebuit să meargă prin tribunale pentru a i se decide custodia, nu le poate uita niciodată. 

Ioana Grama în vârstă de 29 ani, deși se bucură de multe aprecieri din partea urmăritorilor, aceasta a avut parte de momente grele. După doi ani de mariaj, vedeta a divorțat, însă cei doi au declarat că vor rămâne mereu o familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *