Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Elena Udrea? Va scăpa fostul om politic de extrădare

Ce vârstă are Elena Udrea? Va scăpa fostul om politic de extrădare

16 mai 2022, 15:19,
în Cancan

Cu toate că există o diferență de vârstă destul de mare între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, relația lor este una foarte stabilă. Bărbatul a fost alături de partenera sa în cele mai grele momente, demonstrându-le tuturor că dragostea lor este reală. 

În momentul de față, Udrea se află în arest, în Bulgaria și urmează să afle dacă va fi extrădată sau nu. 

Ce vârstă are Elena Udrea?

Elena Udrea în vârstă de 49 ani a primit o educație conservatoare. Aceasta a fost învățată să pună pe primul loc cariera. Fostul ministru al Turismului este din Buzău și are o relație cu Adrian Alexandrov, tatăl fetiței sale. Chiar dacă între ea și iubitul său este o diferență de vârstă de 14 ani, cei doi nu au ținut niciodată cont de acest lucru. De multe ori gurile rele i-au judecat, însă iubitul Elenei a declarat de fiecare dată că el se consideră un om matur și se sprijină unul pe celălalt. Bărbatul a mai adăugat că „Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora”. Mai mut de atât, Elena și partenerul său au planuri de căsătorie. Aceștia își doresc să facă pasul cel mare și au menționat că actele i-ar putea lega și mai mult. După ce a venit pe lume fiica lor, Eva Maria, Adrian și Udrea au devenit din ce în ce mai uniți.

Cu toate că mulți nu au crezut în relația lor, bărbatul i-a stat mereu alături, chiar și în cele mai grele momente. Acesta își susține în continuare iubita și a fost indignat de faptul că autoritățile i-au despărțit familia de două ori. Totodată, Adrian se simte nepunticios deoarece nu își poate ajuta partenera și nu știe ce să îi spună fetiței sale cu privire la situația mamei sale.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară!”

Cum ar putea scăpa fostul ministru al Turismului de extrădare

Conform avocatului său, Veronel Rădulescu, Elena Udrea ar putea scăpa de închisoare în Bulgaria. Acesta susține că clienta sa a fost arestată nelegal. De aceea, bărbatul este de părere că decizia poate fi atacată în continuare deoarece „potrivit art. 432, alin (4) din Codul de Procedură Penală, sentința dată în contestația în anulare este supusă apelului”.

„Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria în baza unei decizii care nu este definitivă.”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Fostul ministru al Tursimului ar putea scăpa de extrădare. Aceasta a declarat în față judecătorilor bulgari că îi este frică să se întoarcă în țară. Iubita lui Adrian Alexandrov a precizat că îi este teamă pentru viața ei și că din această cauză nu dorește să se întoarcă în România. Ba mai mult, Elena a mai adăugat că este o victimă a sistemului politic, iar ultima oară când a fost arestată a primit amenințări cu moartea.

Elena Udrea în vârstă de 49 ani va primi decizia finală pe 18 mai. Aceasta va află peste 2 zile dacă va urma să se întoarcă sau nu țară și dacă urmează să facă cei 6 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *