Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Daniel Pavel? După relație de 7 ani, prezentatorul și-a refăcut viața alături de Ana Maria Pop 

Ce vârstă are Daniel Pavel? După relație de 7 ani, prezentatorul și-a refăcut viața alături de Ana Maria Pop 

11 iul. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Cancan

Daniel Pavel, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta are o carieră de succes și se bucură și de o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, prezentatorul a mers mai departe și și-a găsit fericirea în brațele Anei Maria Pop. 

Bărbatul a fost logodit cu Marina, însă relația lor a luat sfârșit după 7 ani. Bărbatul a precizat că a simțit nevoia să pună punct. Printr-o despărțire dureroasă a trecut și Lidia Buble. Cântăreața s-a vopsit de curând și a renunțat la inhibiții.

Ce vârstă are Daniel Pavel?

Daniel Pavel, în vârstă de 45 ani i-a luat locul lui Dan Cruceru în 2021, când a început să prezinte „Survivor România 2021”. Până la începutul proiectului, prezentatorul nu era o persoană foarte cunoscută în România, cu toate că are o experiență de 12 ani în media. La începutul carierei sale a lucrat ca ofițer în marina comercială, apoi s-a orientat spre Radio și TV. Vedeta a fost prezentatorul emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, apoi a făcut parte din echipa postului Antena 3. Mai mult de atât, Daniel Pavel a precizat că „Survivor România” a fost cea mai mare provocare profesională pe care a avut-o. 

„Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât si oportunitatea testării unor limite de anduranță fizica și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii. Adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși”, declara Daniel Pavel la începutul emisiunii.

Pe lângă cariera în media, vedeta este pasionată și de sport. Bărbatul a practicat înot de performanță, judo, scrimă, arte marțiale și polo. Se pare că prezentatorul nu este singurul din familie ce practică sport. Daniel Pavel mai are un frate ce este instructor fitness. De asemenea, printre pasionații de fitness se numără și Andrei Deiu.

Prezentatorul și-a refăcut viața alături de Ana Maria Pop 

Prezentatorul anunța anul trecut că se va căsători cu Marina. Din nefericire cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că Daniel Pavel declara că femeia va fi prima și singura lui soție, se pare că a decis să pună punct după 7 ani de relație. Acesta a precizat că aveau alte priorități și planuri de viitor. 

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.”, a declarat prezentatorul „Survivor România”.

La momentul actual, bărbatul și-a refăcut viața și trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Ana Maria Pop. Cei doi au fost destul de discreți la începutul relației. Daniel Pavel și-a cunoscut iubita în toamna anului trecut, la o petrecere. La început au fost doar prieteni, prezentatorul locuind în Viena, iar frumoasa blondină la București. Mai mult de atât, se pare că cei doi sunt de nedespărțit și se completează unul pe celălalt, comunicarea fiind foarte importantă pentru cei doi.

„Da, și aici există o comunicare deosebită la nivel mental, emoțional, spiritual și fizic. Atunci când simțim nevoia, ne cerem sfaturi și ne completăm foarte bine. În viitorul apropiat avem în vedere și proiecte comune”, a precizat Ana Maria Pop. 

Ajuns la vârsta de 45 ani, Daniel Pavel se bucură de un real succes atât pe plan personal, cât și profesional. Acesta se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Ana Maria Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *