Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce vârstă are Culiță Sterp și cine este de fapt artistul care face furori la Survivor România 2021

Ce vârstă are Culiță Sterp și cine este de fapt artistul care face furori la Survivor România 2021

18 ian. 2021, 10:55,
în Radio

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, la momentul actual, din țara noastră și multă lume se întreabă ce vârstă are Culiță Sterp. iar pe lângă faptul că este un artist desăvârșit, cântărețul și-a câștigat notorietatea și datorită atitudinii pe care o adoptă. În prezent, Culiță Sterp este unul dintre concurenții de la Survivor România 2021, făcând parte dintre cei 12 „faimoși”.

Fiind o persoană destul de transparentă, Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Mai mult, acesta nu ratează niciun prilej de a păstra o legătură apropiată cu fanii lui. Melodiile lui Culiță Sterp se află constant în top trending pe YouTube, adunând milioane de vizualizări.

În ceea ce privește viața sentimentală, în trecut, Culiță Sterp a fost căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua. Astfel, cei doi făceau un cuplu atât pe scenă cât și în viața privată. Căsătoria lor, care a durat între anii 2017-2018, a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Ba chiar, cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț, care a fost cu scandal, motivul invocat fiind infidelitatea bărbatului.

Ce vârstă are Culiță Sterp

Îndrăgitul artist Culiță Sterp s-a născut pe 25 octombrie 1992, astfel că are în momentul de față 28 de ani. Pe numele lui adevărat Nicolae Sterp, alintat Culiță în copilărie, acesta și-a trăit primii ani de viață în Hațeg. Mai apoi, a urmat și a absolvit cursurile Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Hațeg.

Absolvent al Facultății de Științe Economice din Sibiu, Culiță Sterp s-a ocupat pentru o perioadă de afacerile familiei. Aceștia sunt crescători de ovine cu tradiție în zonă, ai lui deținând peste 800 de oi. Cu toate acestea, Culiță Sterp a decis să-și urmeze marea pasiune – muzica – și nu a greșit deloc ținând cont de popularitatea sa.

Carismatic, sincer, direct, mereu atent la oamenii de jurul lui, Culiță Sterp este o figură impozantă la propriu, ținând cont că are o înălțime de 1,96 m și greutatea de 105 kg. Mai mult, după căsătoria și divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță a reușit să aibă un succes și mai mare. Și amintim aici aparițiile în diverse emisiuni TV, printre care „Puterea Dragostei”, dar și participarea la actuala ediție a Survivor România, unde se simte pregătit să câștige.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culita Sterp.

Culiță Sterp va deveni tată în curând

Înainte de a pleca la Survivor România, Culiță Sterp a aflat o veste minunată. Și anume aceea că va deveni tată pentru prima oară. După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat.

Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată. Daniela Iliescu se află deja în al doilea trimestru de sarcină și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Mai mult, susțin surse apropiate celor doi, Culiță Sterp vrea ca, înainte de a se naște copilul, să oficializeze relația pe care o are cu frumoasa care i-a cucerit inima.

Și dacă tot s-a aflat ce vârstă are Culiță Sterp, suntem siguri că multe domnișoare suspină după el deoarece este pe cale să-și piardă statutul de burlac. Mai mult, după întoarcerea lui din Republica Dominicană, la casa lui va ateriza și barza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *