Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are CRBL? Suma pe care o cere artistul pentru a cânta la nunta ta

Ce vârstă are CRBL? Suma pe care o cere artistul pentru a cânta la nunta ta

17 iun. 2022, 11:05,
în Cancan

CRBL a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta este fericit atât pe plan profesional, cât și personal. Bărbatul a devenit celebru în anul 2000, când a luat naștere trupa „Simplu”. Pe lângă muzică, artistul mai are câteva pasiuni precum dansul, coregrafia și actoria.

Vedeta și-a cunoscut actuala soție în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”. Cei doi au 15 ani de relație și 14 ani de mariaj. Un alt artist împlinit pe toate planurile este și Andrada Cerna.

Totul despre CRBL: vârstă, carieră și familie

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, s-a făcut cunoscut în anul 2000 prin intermediul trupei „Simplu”. Acesta este unul dintre cei mai celebri coregrafi, dansatori, cântăreți, actori, producători muzicali și regizori români. Artistul în vârstă de 43 ani este din Pitești și a studiat la „Școala Populară de Artă”. De mic a avut o pasiune pentru muzică, iar în anul 1994 a devenit coregraful trupei de dans „Trivale”. Patru ani mai târziu, Eduard Mihail Andreianu a înființat trupa de dans „Protest'” ce devine „Mesaj nou'”. În anul 2000 se formează trupa „Simplu” prin unirea grupurilor de dans, „Mesaj nou'” și „Extreme'”. Numele de scenă, CRBL, provine de la „Crează Rime Bine Legate”, după cum a explicat chiar el. Pe lângă muzică și dans, vedeta a cochetat și cu actoria. Acesta a jucat în filmul „Un film simplu'”, ce a fost lansat în 2008. Dansatorul a participat și la competiția „Asia Express” și „Survivor”.

În ceea ce privește viața personală, bărbatul este căsătorit cu Elena și au împreună o fiică, Alesia Ecaterina. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, unde partenera de viață i-a fost coregrafă. Vedeta a precizat că soția sa este și cel mai bun prieten al său și că îl completează, fiind mereu lângă el în momentele bune, dar și rele.

„Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea. Ea este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu în afaceri, este omul care mă pune la punct. Iar eu nu mai plec de acasă pentru un proiect de niciun fel, atât de mult timp. Mă completează perfect, nu știu dacă pot să zic doar un lucru pe care-l iubesc la ea. Sunt foarte multe. Este persoana care m-a înțeles atât de bine și care mă poate ajuta să rămân pe drumul drept, când mă duc pe arătură”,  a declarat CRBL.

Ce sumă cere artistul pentru a cânta la nunta ta

Eduard Mihail Andreianu a vândut tot din România și s-a decis să plece în Spania. Cuplul făcea de mai bine de șase ani naveta România-Spania. În cele din urmă, s-a stabilit în Marbella, dar se gândesc să revină acasă. De asemenea, artistul a precizat că pasul ar fi unul definit. Mai mult de atât, acesta a declarat că trebuie să se sfătuiască în trei, fiica sa fiind implicată în aceeași măsură în luarea deciziei.

„Am vândut tot din România. Ca să nu mai avem la ce ne întoarce în țară. Credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce vreau eu să fac, muzică, vreo emisiune, vreo reclamă. Am plecat cu trei camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu tot.”, a mărturisit cântărețul.

Cu toate că s-a mutat în Spania, artistul a mai revenit în țară pentru diverse evenimente, show-uri sau spectacole. Pentru o oră de cântat, la o nuntă, vedeta cere 2500 de euro. De asemenea, pentru un moment artistic, dacă ți-l dorești pe Jador, prețul este unul mai mare, acesta cerând 6000 de euro.

CRBL, în vârstă de 43 ani, este un artist complet. Cântărețul este împlinit atât pe plan profesional cât și personal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *