Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are celebrul prezentator Dan Negru. De ce își ține familia departe de lumea mondenă

Ce vârstă are celebrul prezentator Dan Negru. De ce își ține familia departe de lumea mondenă

23 nov. 2021, 13:04,
în Cancan

Este carismatic și are o carieră de succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are celebrul prezentator Dan Negru. Moderatorul tv are mulți admiratori, fiind o sursă de inspirație și energie pentru colegii de breaslă. În ceea ce privește viața privată, Dan Negru este discret și rezervat în aparițiile publice alături de soție și copii. Multă lume se întreabă de ce își tine familia departe de lumea mondenă.

Dan Negru, carieră de succes la o vârstă surprinzătoare

Îndrăgitul prezentator Dan Negru și-a construit o carieră uluitoare în televiziune și este în prezent unul dintre cei mai apreciați moderatori tv din România. La vârsta de 50 de ani, acesta demonstrează că succesul nu ține cont de vârstă. Carismaticul om de televiziune s-a remarcat de-a lungul timpului prin energia debordantă și stilul inconfundabil de a prezenta diferite emisiuni.

Mai mult decât atât, Dan Negru a fost numit de colegii de breaslă „regele audiențelor” deoarece show-urile prezentate de acesta au mereu un număr impresionant de urmăritori.

De asemenea, vedeta tv se bucură de succes și în mediul online, fiind o prezență activă pe rețelele de socializare. Viața privată a celebrului Dan Negru a provocat interesul publicului, mai ales că prezentatorul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Dincolo de succesul în televiziune și afaceri, „regele audiențelor” are o căsnicie frumoasă și doi copii de care este tare mândru. Soția lui Dan Negru, Codruța Negru, de profesie stomatolog, este o prezență rară în lumina reflectoarelor. 

Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În cadrul unui interviu, Dan Negru a mărturisit care sunt secretele relației lor de atâția ani, dar și cum este el în rolul de soț și tată.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.” a spus acesta.

De asemenea, prezentatorul a recunoscut că soția sa este cea care se dedică mai mult familiei, fiind o soție devotată și o mamă grijulie.

„Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”, a precizat vedeta tv.

Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă

Dan Negru a mărturisit faptul că nu îi place să se expună la evenimentele publice și își dorește să păstreze discreția atunci când vine vorba de frumoasa lui familie. Prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care își dorește să își țină soția și copiii departe de lumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”,  a spus Dan Negru.

Mai mult decât atât, moderatorul consideră că showbiz-ul este extrem de tentant, dar celebritatea poate avea și dezavantaje. De-a lungul timpului, Dan Negru a încercat să evite scandalurile în presă sau conflictele cu colegii de breaslă. Prezentatorul a legat prietenii frumoase cu mai mulți artiști din România, unul dintre aceștia fiind regretatul Benone Sinulescu. 

Dan Negru a mărturisit faptul că a refuzat să îi ducă pe cei doi copii la emisiuni televizate și că nu le spune acestora cât de faimoase sunt vedetele care îi vizitează acasă. 

„Îmi țin copiii departe. Nu mi-am dus copiii niciodată la vreo emisiune de televiziune. „Am prieteni cunoscuți, care vin la noi acasă și pe care copiii mei nu-i cunosc de la televizor. Din când în când, îmi spun: «Tati, dar cutare nu e prietenul tău? Nu fost ieri la noi? Că e la televizor». Repet: încerc să-mi țin familia departe de tot ce înseamnă lumea asta.”, a declarat cel numit „regele audiențelor.”

La vârsta de 50 de ani, Dan Negru are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Prezentatorul este extrem de discret când vine vorba de viața personală și își ține căsnicia departe de ochii curioșilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *