Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Ce vârstă are Carmen Rădulescu? De ce nu își mai dorește artista un iubit?

Ce vârstă are Carmen Rădulescu? De ce nu își mai dorește artista un iubit?

09 iun. 2022, 13:09,
în Cultural

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 58 ani, Carmen Rădulescu s-a decis să-și schimbe radical viața. Aceasta s-a despărțit de iubit și s-a înscris la Facultatea de Teatru. De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin clipe pline de suferințe. 

Încă de mică, solista a fost bătută și abandonată de femeia ce i-a dat viață. Ulterior, când a crezut că și-a întâlnit marea iubire, povestea de dragoste pe care o trăia s-a transformat într-un adevărat coșmar. 

Ce vârstă are Carmen Rădulescu? Detalii din viața solistei

Carmen Rădulescu este mereu o prezență rafinată și discretă. Vedeta în vârstă de 58 ani a avut o viață destul de grea, fiind plină de drame. Din cauza problemelor, aceasta s-a refugiat la un moment dat în alcool. Solista a trecut printr-un mariaj eșuat, și-a pierdut fiul din cauza divorțului și nu a avut parte de înțelegere din partea socrilor săi. Când a crezut că și-a întâlnit marea iubire, pe Sorin Oprea, frumoasa poveste de dragoste s-a transformat într-un coșmar. 

Timp de 11 ani a trecut prin suferință, din cauza socrilor săi. Aceștia doreau ca solista să stea doar acasă, să facă mâncare, curățenie și să se ocupe de copil. În cele din urmă, Carmen Rădulescu a văzut divorțul ca singura portiță de scăpare. Totuși, cântăreața a plătit scump alegerea pe care a făcut-o. Cel mic a fost luat de lângă ea pentru că nu avea nici un loc de muncă și nu avea cu ce să îl întrețină. Chiar dacă vedeta a încercat de mai multe ori să își găsească un job, familia soțului său nu i-a permis. 

„Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul’, Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia. Şi mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă”, a declarat Carmen Rădulescu.

Nici copilăria vedetei nu a fost una prea fericită. Aceasta a fost nevoită să crească într-un cămin pentru copii. La doar trei luni de zile, mama sa biologică a abandonat-o. Solista era paralizată și plină de bube din cauza bătăilor pe care le-a luat de la femeia ce i-a dat viață. Ulterior, destinul cântăreței s-a schimbat. A fost adoptată de către o familie frumoasă, ce i-a oferit totul. O altă vedetă ce și-a pierdut fiul din cauza divorțului este și Mirabela Dauer. Chiar și după ani de zile, Alexandru Popovici nu dorește să aibă de a face cu mama sa.

De ce nu își mai dorește vedeta un iubit?

De mai bine de 20 ani, Carmen Rădulescu nu s-a mai afișat cu nici un bărbat. Anul trecut, artista a declara faptul că se vede cu cineva, dar a pus capăt relației din cauza pandemiei. Din cauză că au trebui să stea mai mult în casă, între cei doi au început să fie destul de multe tensiuni. Aceasta a menționat că preferă să fie singură decât să fie interogată la orice pas. 

„Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat. Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat'”, a mărturisit artista.

Solista a ales să-și schimbe radical viața și s-a înscris și la Facultatea de Teatru. În timpul liceului s-a înființat un teatru de amatori și a primit câteva roluri. Pe parcursul vieții, cariera sa a fost îndreptată spre muzică și nu și-a mai urmat visul de a deveni actriță. 

Cu toate că a avut parte de suferință de la o vârstă fragedă, Carmen Rădulescu a reușit să treacă peste toate greutățile vieții. O altă vedetă a cărei vieți a fost plină de drame este și Valeria Arnăutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *