Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga. De ce vrea artistul să plece definitiv din țară

Ce vârstă are Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga. De ce vrea artistul să plece definitiv din țară

17 nov. 2021, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga. După ce îndrăgita interpretă s-a stins din viață, acesta a încercat să îi îndeplinească ultima dorință, dar se pare că nu a reușit. Aurel Pădureanu este extrem de revoltat, iar admiratorii celebrului cuplu din lumea muzicală se întreabă de ce vrea artistul să plece definitiv din țară.

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a ajuns la o vârstă respectabilă

Aurel Pădureanu a format împreună cu îndrăgita Cornelia Catanga unul dintre cele mai admirate și controversate cupluri din muzica lăutărească. În vârstă de 71 de ani, artistul suferă enorm după moartea partenerei lui de viață și încearcă să o păstreze în memoria colectivă așa cum se cuvine.

Cei doi și-au construit o carieră de succes, iar aparițiile pe scenă au atras atenția tuturor. Povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă și a stârnit controverse în spațiul public. Regretata artistă a mărturisit de mai multe ori că relația a fost una atipică de la început. Atunci când artista s-a îndrăgostit de Aurel Pădureanu, acesta era căsătorit și avea doi copii. 

Cu toate acestea, au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au avut o căsnicie longevivă, dar plină de peripeții. Dincolo de discuțiile și tensiunile dintre ei, aceștia au format un cuplu atât pe scenă, cât și în viața personală.

În luna martie Cornelia Catanga s-a stins din viață după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Soțul artistei a fost extrem de revoltat deoarece interpreta de muzică lăutărească nu a fost înmormântată așa cum ar fi meritat.

Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu este extrem de revoltat pentru că nu a reușit să îndeplinească ultima dorință a cântăreței și anume să îi facă un cavou. Din spusele artistului, Cornelia Catanga și-ar fi dorit să fie înmormântată într-un cavou deoarece avea o mare teamă.

”Încă nu am încercat pentru că nu a trecut niciun an de când a murit. Vreau ca atunci când împlinește un an să încerc, dacă e posibil, pentru că a murit cum a murit, să-i îndeplinesc dorința.

Pentru că dorința ei a fost să n-o bag în pământ. Să fie cimentat mormântul, să fie un cavou. Asta e dorința mea supremă și a ei, că a lăsat-o cu gură de moarte.

Vreau doar un cavou, acolo, să cimenteze pe lângă ea, nu vreau s-o scot. A fost dorința ei. Să nu fie băgată în groapă, că spunea că «mie mi-e frică și de o gânganie»”, a declarat Aurel Pădureanu.

Artistul vrea să plece definitiv din țară

După moartea îndrăgitei interprete de muzică lăutărească, în presă a izbucnit un adevărat scandal. Aurel Pădureanu a făcut o serie de declarații controversate și acuzații extrem de grave la adresa unor colegi de breaslă, dar și a sistemului.

Cornelia Catanga a fost înmormântată cu un număr restrâns de persoane din cauza pandemiei și a faptului că s-a stins din viață după ce s-a infectat cu coronavirus. Aurel Pădureanu a surprins publicul atunci când a declarat că soția lui nu ar fi murit de Covid.

„A ajuns să fie băgată în groapă forțat, pentru că dacă eram lăsat atunci în perioada aia două zile ca să stau liniștit, să n-o îngrop de urgență, poate reușeam să-i fac cavoul. Dar am fost forțat de oameni, de sistem, s-o îngrop imediat.

Ea nu a murit de Covid, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Au băgat-o ei la Covid că așa au vrut! Ea a murit de stop cardio-respirator, nu a avut nimic cu Covidul. Ăștia au făcut nenorociri mari. Toți care au fost în perioada aia și i-a coordonat, cum să spun eu, pandemia, au făcut nenorociri”, a precizat soțul regretatei artiste.

Extrem de revoltat, Aurel Pădureanu a luat o decizie neașteptată. Acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni că va pleca definitiv din țară împreună cu fiul lui, Alexandru, dacă nu va fi lăsat să îndeplinească ultima dorință a Corneliei Catanga.

”După ce că a fost înmormântată de sistem cum a fost, a fost băgată în pământ forțat… Nu am dreptul să fac un cavou? Dacă nu mi se aprobă asta, deși nu știu acum cum se procedează, o să plec din țară și eu, și copilul meu și îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ să pățească și ei ce am pățit eu cu nevasta mea.”, a declarat acesta.

Aurel Pădureanu a ajuns la o vârstă respectabilă, dar suferă enorm după pierderea soției, Cornelia Catanga. Artistul își dorește cu orice preț să cinstească memoria celei care a fost regina muzicii lăutărești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *