Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Anamaria Prodan? Diferența de vârstă uriașă dintre Anamaria Prodan și noul ei iubit

Ce vârstă are Anamaria Prodan? Diferența de vârstă uriașă dintre Anamaria Prodan și noul ei iubit

01 mai 2024, 15:45,
BZI.ro, în Cancan

Impresara Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, este deja într-o relație de aproape 4 luni. Ce vârstă are Anamaria Prodan și cine este iubitul ei, aflați în rândurile următoare.

Anamaria Prodan s-a născut pe 17 decembrie 1972, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a îndrăgostit din nou. Asta reiese din pozele postate pe social media. Ea apare tot mai des în compania unui bărbat ce pare mult mai tânăr decât ea.

Ce vârstă are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a născut în Snagov pe 17 decembrie 1972, ea are acum 52 de ani. Vedeta este cunoscută mai ales pentru munca ei în impresariatul de fotbal, dar și ca realizatoare de emisiuni TV. Cu toate că mama ei este o cunoscută interpretă de muzică populară, ea a ales lumea sportului, iar acest lucru i-a adus un renume foarte mare atât în România cât și în restul lumii.

Ca studii, ea a terminat secția de filologie la liceu și a absolvit Facultatea de Drept, Ecologie. Anamaria Prodan a fost căsătorită între anii 1998-2007 cu cunoscutul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete. Rebecca, cea mai mare dintre cele două fiice ale sale, s-a născut în 1999, iar cea mică, Sarah, s-a născut în 2000. După divorțul de tatăl celor două fiice ale sale, Anamaria Prodan a început o cunoscută poveste de iubire alături de Laurențiu Reghecampf, aceștia s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, făcând una dintre cele mai frumoase nunți în Las Vegas. Ea a devenit mamă a treia oară acum 15 ani, când l-a născut pe fiul ei, Laurențiu Junior. Însă după o relație de peste 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul, acest anunț șocând întreaga lume, mai ales că în aparițiile lor ei păreau tot timpul o familie perfectă și fericită.

Cariera ei este una de neegalat, Anamaria Prodan a început atât o carieră în media ca prezentatoare TV, dar și ca impresar. Ajungând în 2012 președinte executiv la U Cluj. Ea de asemenea a făcut al doilea cel mai mare transfer din România, aducându-l pe Nicolae Stanciu cu suma de 10 milioane de euro. A câștigat și numeroase premii ca managerul anului dar și câștigând Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria Prodan și iubitul ei

Cu numele său Ronald Gavril, acesta este un boxer renumit originar din Bacău, stabilit de ani buni în Las Vegas, SUA, bărbatul are 37 de ani, fiind o diferență între cei doi de 14 ani. În ultima perioadă, impresara a publicat tot mai des fotografii cu ea și iubitul ei în timp ce trăiesc o viață plină de bogății în Las Vegas. „Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Prodan, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv. Ronald Gavril practică boxul la categoria semigrea, el are în palmares 24 de victorii și doar 3 înfrângeri. El luptă în general în America de Nord, dar și în Mexic sau Canada. Averea lui, conform mai multor surse, se ridică undeva la 5 milioane de dolari.

Copiii Anamariei l-au cunoscut deja pe boxer. Toți trei își susțin mama în alegerile ei.

„Copiii îl cunoșteau, copiii se simt bine în prezența lui. Bebe a rămas singur la o vârstă când avea nevoie de siguranța tatălui lângă el. Era exact cea mai importantă perioadă. Ronald a apărut în momentul în care Bebe a avut nevoie de cineva. Nu puteam în fiecare săptămână să îi prezint pe altcineva. Când ai lângă tine un campion și copilul vede doar performanță”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce vârstă are Anamaria Prodan? Impresara are 52 de ani și trei copii, ea trăiește o viață frumoasă alături de noul ei iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *