Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Amalia Enache. Cum se menține în formă celebra prezentatoare de știri

Ce vârstă are Amalia Enache. Cum se menține în formă celebra prezentatoare de știri

18 oct. 2021, 11:35,
BZI.ro, în Cancan

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, are o siluetă de invidiat deși este și mămică. Multe tinere privesc cu invidie la frumoasa prezentatoare de știri și se întreabă cum reușește să se mențină în această formă de invidiat. De curând, vedeta de la PRO TV a dezvăluit în cadrul unui interviu care îi este secretul.

Amalia a vorbit despre dieta pe care o ține și de sacrifiile pe care le face pentru a-și menține silueta.

Amalia Enache nu ține cont de vârstă și se menține într-o formă de invidiat

Stirista de la PRO TV a menționat faptul că este extrem de atentă cu alimentația, lucru care i-a adus aprecierea altor colege de breaslă. Aceasta a mai spus că dulciurile și masa de seară lipsesc cu desăvârșire din dieta ei, iar acest lucru a ajutat-o enorm pentru a-și menține silueta pe care o are în prezent.

“La mine știu ce funcționează. Fără dulciuri, de care pot să mă lipsesc ușor, și fără mâncare seara. Am trișat cam mult de când cu perioada aceasta post-sarcină. Apoi pandemie, așa că acum m-am hotărât să postesc’ cât mai mult, adică să nu mă ating de mâncare cam 16 ore din 24. Cea mai bună dietă sunt porțiile mici”, a dezvăluit Amalia Enache, potrivit CIAO.RO.

Ştirista a recunoscut totuși că are o mare slăbiciune pentru produsele de panificație. Cu toate astea, Amalia a încercat mereu să își țină poftele în frâu.

“Mă ispitește și mai tare ceva ce nu țin în frigider: tot ce iese din cuptor, pâine, plăcinte, paste al forno, etc. Așadar, cuptorul e problema, nu frigiderul”, a mai precizat prezentatoarea de televiziune.

Ştirista a vrut să renunţe la job-ul său

Amalia Enache a trecut de-a lungul vieții sale prin mai multe momente de cumpănă. Vedeta a rămas însărcinată cu cel mai bun prieten al ei, Claudiu Anghel, dar este o mamă singură.  În această perioadă, vedeta celor de pe Pache Protopopescu, a vrut să renunţe la job-ul său.

“Alma mă face fericită. Dar dacă rămâneam în colivia aia numită ‘gura lumii’, Alma nu ar fi fost astăzi. Mi-am asumat acest lucru. Public. Sunt o mamă singură. Nu am răspuns curiozității, aproape patologice, de ce sunt o mamă singură, dar atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia.

Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns, cele de PR, cele juridic, ziarelor care vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora.

Nu e bine să stârnim atâtea și atâtea discuții. M-am dus atunci spunându-i că știu toate lucrurile aceastea și sunt pregătită să renunț la o carieră, la momentul acela, de vreo 15 ani. Numai că, în loc să plec pentru totdeauna de acolo, am primit cea mai puternică încurajare. Și nu numai de acolo. Nu numai de la șefii mei, ci și de la toți prietenii mei și le mulțumesc pentru asta”, a declarat, recent, stirista.

Amalia Enache, vârstă de 44 de ani, are o carieră de succes și o siluetă de invidiat. În ciuda tuturor greutăților prin care a trecut, vedeta a reușit mereu să țină capul sus și să meargă mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *