Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Alina Sorescu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei cântărețe

Ce vârstă are Alina Sorescu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei cântărețe

25 nov. 2021, 13:36,
în Cancan

Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are Alina Sorescu. Are o carieră de succes în muzică, dar pe plan personal a avut parte de provocări. 

Recent, artista a trecut printr-un divorț dureros de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei cântărețe.

Alina Sorescu, o femeie de succes la o vârstă surprinzătoare 

La 35 de ani, Alina Sorescu are o carieră impresionantă în muzică și televiziune. Celebra cântăreață are mai multe proiecte, dar și un atelier de muzică dedicat copiilor. Vedeta se bucură de succes și în mediul online unde are un număr impresionant de urmăritori. 

Artista postează pe Instagram fotografii în care afișează o ținută fără cusur, spre încântarea admiratorilor. Mai mult decât atât, artista s-a reinventat de când a trecut printr-un eveniment greu, despărțirea de partenerul ei de viață, Alexandru Ciucu.

Dincolo de succesul pe plan profesional, cântăreața a avut parte de momente dificile. Extrem de discretă, aceasta a fost implicată într-un scandal atunci când soțul ei a fost surprins în compania unei alte femei.

La început, cântăreața a negat zvonurile apărute în presă despre un eventual divorț, însă câteva luni mai târziu Alina Sorescu s-a despărțit de creatorul de modă al Casei Regale.

Îndrăgita artistă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre separarea de partenerul ei de viață, cu care are doi copii. Aceasta a mărturisit faptul că și-a dorit mereu să țină familia și problemele personale departe de ochii curioșilor.

„Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri. (…)

Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca’, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a declarat aceasta.

Ce secrete ascunde frumoasa cântăreață

Alina Sorescu a fost mereu extrem de rezervată în ceea ce privește viața privată. Artista a format un cuplu împreună cu Alexandru Ciucu, celebrul creator de modă. După o căsnicie frumoasă, cei doi au ajuns la divorț, însă aceștia păstrează legătura de dragul celor două fete.

Puțini sunt cei care știu adevărul din spatele unei căsnicii perfecte. Alexandru Ciucu a mai avut un mariaj înainte de relația cu celebra cântăreață. Creatorul de modă a vorbit în cadrul unui interviu despre prima lui căsătorie din perioada tinereții.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți.”, a declarat fostul soț al Alinei Sorescu.

Designerul a recunoscut că a avut o mare teamă atunci când a întâlnit-o pe celebra artistă care avea să îi devină soție. Cu toate că a existat o diferență de vârstă destul de mare între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, aceștia au avut o căsnicie frumoasă.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, explica Alexandru Ciucu.

După divorțul surprinzător, cântăreața a decis să se preocupe mai mult de profesie și de creșterea celor două fiice.

La vârsta de 35 de ani, Alina Sorescu are o carieră de succes în muzică și televiziune. Artista este activă și în mediul online, unde are un număr impresionant de urmăritori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *