Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Alex Ashraf? Soțul Oanei Zăvoranu este mult mai tânăr decât partenera lui de viață

Ce vârstă are Alex Ashraf? Soțul Oanei Zăvoranu este mult mai tânăr decât partenera lui de viață

08 nov. 2021, 11:04,
BZI.ro, în Cancan

Ajuns în atenția publicului după căsătoria cu Oana Zăvoranu, multă lume se întreabă ce vârstă are Alex Ashraf. Cei doi formează un cuplu din 2016, însă puțini sunt cei care știu că soțul Oanei este mult mai tânăr decât controversata lui parteneră de viață.

Alex Ashraf, un afacerist de succes la o vârstă surprinzătoare 

La vârsta de 33 de ani, Alex Ashraf este un bărbat de succes atât pe plan personal, cât și profesional. Acesta a ajuns în atenția publicului după căsătoria cu Oana Zăvoranu, iar diferența de vârstă dintre cele două vedete a provocat controverse în lumea mondenă. 

Alex Ashraf deține mai multe afaceri împreună cu celebra Oana, printre care o clinică medicală, un lanț de produse cosmetice și de parfumerie, dar și afaceri în domeniul artistic.

Din spusele celor două celebrități, clinica medicală „One Life” înființată în 2017 le-a adus profituri substanțiale: 

„Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, afirma Oana Zăvoranu.

Relația dintre Alex Ashraf și Oana Zăvoranu a fost una cu certuri și împăcări, iar scandalurile în care au fost implicați nu au făcut decât să le aducă celebritatea. În pofida zvonurilor din presă, aceștia au reușit să treacă peste probleme și să rămână împreună.

În cadrul unei emisiuni, Oana Zăvoranu a mărturisit că ea l-a cerut în căsătorie pe Alex, simțind că acesta va fi partenerul ei de viață:

„Nici eu nu mă gândeam că o să mă mărit.  Nici măcar de locuit împreună cu cineva. Întâmplarea a făcut că viaţa mi-a luat-o înaintea filmului. Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult. Sunt atât de fericită! Nu am semnat niciun contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău”, a declarat aceasta.

Ce spune Alex Ashraf despre diferența de vârstă dintre el și controversata Oana Zăvoranu

Căsnicia dintre Alex și Oana a provocat suspiciuni încă de la început. Se pare că diferența de vârstă dintre aceștia nu i-a împiedicat să formeze unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. 

În cadrul unui interviu, Alex Ashraf a vorbit deschis despre problemele din căsnicia lui, dar și despre cum a reușit să depășească momentele grele din relație:

„Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a precizat soțul celebrei Oana.

În pofida scandalurilor în care au fost implicați atât în viață privată, cât și în cea profesională, Alex și Oana formează în continuare un cuplu. 

La rândul ei, Oana Zăvoranu a mărturisit că dragostea și spontaneitatea au contribuit enorm la stabilitatea mariajului lor:

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat vedeta tv.

De asemenea, cei doi își doresc să devină părinți, însă declarațiile Oanei cu privire la rolul de mamă au surprins publicul. Vedeta a mărturisit pe contul ei de Instagram că își dorește un copil, dar va apela la ajutorul unei mame surogat:

”Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat.”, a precizat Oana.

La vârsta de 33 de ani, Alex Ashraf se bucură de succes. Are o căsnicie frumoasă, deține mai multe afaceri și este împlinit alături de controversata lui soție, Oana Zăvoranu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *