Prima pagină » Actualitate » Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”

Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”

28 iun. 2024, 08:22,
BZI.ro, în Actualitate

Zanni a fost marele câștigător al competiției „Survivor All Stars” și al premiului de 100.000 de euro. Fanii săi sunt curioși să afle ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars. Cu suma câștigată în urma sezonului doi al emisiunii, tânărul și-a cumpărat casă, dar acum are alte planuri.

Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars

Zanni vrea să investească suma câștigată la Survivor All Stars, așa cum a făcut și în sezonul doi. Atunci, faimosul și-a achiziționat o locuință, iar acum are planuri și mai mari.

„O să îmi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen…”, a declarat Zanni.

Faimosul a mărturisit încă de când a fost desmenat câștigător că are o idee de afacere, pe care abia așteaptă să o pună în practică.

„Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, spunea faimosul.

Deși premiul este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, statul aplicând un impozit de 16% pe întreaga sumă, astfel că Zanni va rămâne în mână cu doar 84.000 de euro. Însă, artistul a semnat un contract cu Pro TV, prin care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Cum faimosul a rezistat până la finalul concursului, pentru cele 20 de săptămâni va încasa încă 100.000 de euro, suma totală pe care o va primi fiind de 184.000 de euro.

Are sau nu o nouă iubită Zanni?

Zanni a precizat și că nu are încă o iubită, așa cum s-a zvonit în ultima perioadă.

„Nu am. Mai scrie lumea… E adevărat că am mai zis și eu lucruri la grabă și cine știe ce s-a înțeles. Nu am iubită”, a mai spus el.

Totuși, recent, acesta spunea că în viața lui ar exista o femeie, dar preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a menționat Zanni.

În ceea ce privește modul în care își va cere femeia iubită în căsătorie, Zanni a dezvăluit că nu știe încă, dar aceasta va fi foarte norocoasă.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai spus câștigătorul Survivor All Stars.

Fanii acestuia au vrut să știe ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *