Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce trucuri de frumusețe are Sofia Vicoveanca. Le aplică în fiecare zi! ,,Eu nu am voie să țin cură de slăbire”

Ce trucuri de frumusețe are Sofia Vicoveanca. Le aplică în fiecare zi! ,,Eu nu am voie să țin cură de slăbire”

18 iun. 2022, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din România. Pe lângă faptul că care o voce inconfundabilă, artista arată foarte bine la cei 80 de ani ai săi. Îndrăgita cântăreață a vorbit într-un interviu despre trucurile de sănătate și frumusețe pe care le aplică de ani de zile.

Ce trucuri de frumusețe are Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca se menține tânără și într-o formă de invidiat. În ciuda trecerii anilor, îndrăgita artista și-a menținut silueta și trăsăturile frumoase având un stil de viață sănătos și câteva obiceiuri care i-au devenit rutină. În ceea ca privește alimentația. Sofia Vicoveanca a mărturisit că nu gătește, ci apelează la gustări care se prepară rapid. Nu bea cafea, din când în când optează pentru un capuccino cu mult lapte și în rest foarte multe ceaiuri.

Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!, a declarat artista, pentru click.ro.

În fiecare dimineață, Sofia Vicoveanca își face un suc natural din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. De obicei are două mese pe zi. Îi plac salatele și uneori consumă brânză sau ouă. Nu bea alcool și nu fumează.

Dumnezeu îmi păstrează gabaritul. Eu nu am voie să țin cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe mine. Așa că trebuie să mă mențin. Eu consum foarte multe crudități, spunea artista într-un interviu mai vechi.

Rutina de îngrijire a pielii a interpretei Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este atentă la nevoile tenului ei. În fiecare dimineață și seară, artista are rutina ei de înfrumusețare. Folosește numai produse naturale și măști preparate în casă. Nu apelează la produse din comerț, ci la rețete pe care le folosește dintotdeauna.

În fiecare dimineață și seară îmi curăț fața cu o loțiune făcută din ulei extravirgin de măsline și busuioc uscat, pe care le las la macerat. Asta indiferent dacă mă machiez sau nu. Din când în când mai pun câte o mască cu iaurt sau una făcuta din fructe. Și mă spăl cu apă rece și caldă, alternativ, a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca se mândrește cu faptul că încă poate urca pe scenă și poate să cânte live, așa cum a făcut-o toată viața și cariera ei muzicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024