Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce trucuri de frumusețe aplică Laura Lavric. Multă lume crede că ea are 55 de ani

Ce trucuri de frumusețe aplică Laura Lavric. Multă lume crede că ea are 55 de ani

29 iun. 2022, 23:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite și ascultate interprete de muzică populară din România, care s-a menținut în top în toți acești ani și este solicitată intens la concerte, nunți și alte evenimente private.

Conform vârstei din buletin, artista e trecută de a doua tinerețe, dar puțini sunt cei care știu câți ani are Laura Lavric, pentru că interpreta de muzică populară arată foarte bine și se menține într-o formă de invidiat. Laura Lavric a mărturisit că multă lume crede că ea are 55 de ani, și a vorbit despre cum își îngrijește tenul și reușește să-și mențină silueta.

Ce trucuri de frumusețe aplică Laura Lavric

Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că nu recurge la trucuri costisitoare, ci folosește aceeași cremă de față dintotdeauna, pe care o îmbunătățește cu vitamina A uleioasă, de la farmacie. Artista nu apelează la tratamente cosmetice, însă are grijă să-și facă părul la salon, la fel și sprâncenele, pe care le vopsește. Laura Lavric ține foarte mult la modul în care arată, așa cum este normal mai ales în cazul artiștilor, aceasta fiind o formă de respect pentru public.

Într-o emisiune de televiziune, Laura Lavric a fost întrebată cum se menține în formă și atunci a dezvăluit ce face de ani buni, în fiecare zi, pentru corpul și sănătatea ei.

„Merg pe jos, zilnic, ore în șir. Și fac asta dintotdeauna”, a spus Laura Lavric în emisiunea lui Dan Negru.

Motivul pentru care artista nu și-a mai refăcut viața după divorț

De asemenea, Laura Lavric a mai spus că după divorț a mai avut relații, însă nu au fost stabile, punând totul pe baza destinului.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit. Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’’, a povestit Laura Lavric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *