Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce trebuie să știi despre cititul în palmă și care sunt cele șapte linii care îți ghidează viața
Ce trebuie să știi despre cititul în palmă și care sunt cele șapte linii care îți ghidează viața

Ce trebuie să știi despre cititul în palmă și care sunt cele șapte linii care îți ghidează viața

15 feb. 2021, 14:50,
în Radio

Chiromantia este arta care se ocupă cu cititul în palmă în funcție de felul și poziția acelor linii care o brăzdează, fiind o îndeletnicire antică. Provine din greacă, cuvântul fiind format din kheir – mâna și manteia – ghicire. Potrivit unor cunoscători, chiromanția își are rădăcinile în astrologia hidusă sau în ghicitorii țigani.

Potrivit altor cercetători ai fenomenului, chiromanția ar fi luat naștere undeva în Europa. Ea a fost asociată cu picturile palmelor în epoca de piatră descoperite în peștera Lascaux din Franța. În Epoca Medievală, cititul în palmă a fost interzis de către Biserica Catolică, fiind considerat un act păgân.

În esență, cititul în palmă consistă din evaluarea caracteristicilor personale și a evenimentelor vieții viitoare prin interpretarea liniilor și munților palmei. Ambele mâini sunt utilizate pentru a citi viitorul: cea stânga prezintă soarta primită de la divinitate în timp ce detaliile din palmă dreapta prezintă modificările aduse de oameni propriului lor destin.

Cititul în palmă și cele șapte linii

Cititul în palmă este făcut în prima instanța pe mâna dominantă, adică cea care este folosită mai mult. Iar expresia „Viața ta este în mâinile tale” este mai adevărată ca oricând. Dar iată care sunt cele șapte linii majore din palmă.

Avem în primul rând linia vieții, care arată zelul și forța fizică. Ea afișează condițiile de sănătate și schimbarea mediilor în care vei trăi. Linia se întinde că un arc începe între degetul mare și degetul arătător și continuă spre încheietura mâinii. Linia destinului arată capacitatea minții tale, a scopului și a capacității de a-ți controla propria soartă. Ea pornește de la baza palmei sau din centrul palmei aproape de încheietura mâinii și se întinde spre partea inferioară a degetului mijlociu.

Linia inimii începe în partea de jos a degetului mic, spre degetul arătător. Aceasta arată tendința ta de a iubi și de a-ți manifestă afecțiunea. De obicei, linia se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu. Linia capului arată puterea creierului și inspirația. Linia capului e chiar deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare. Se suprapune cu linia vieții la început, ceea ce poate transmite nesiguranță și negativitate.

Linia dragostei arată cât de mult ești cel mai probabil să fii iubit de sexul opus. Linia poate, de asemenea, să arate forța abilităților tale de comunicare și începe de la baza liniei destinului. Linia banilor, numită și linia celebrității, este de obicei sub degetul arătător. Cu cât este mai clară linia, cu atât ești mai norocos, iar atât timp cât muncești din greu, poți visa mereu să fii bogat! Linia căsătoriei arată cât de predispus ești la o căsătorie sau descrie mariajul tău. Este situată sub degetul mic, deasupra liniei inimii.

Citirea liniilor este cea mai populară metodă

Interpretând liniile imprimate în palma ta îți poți afla destinul. Deși se poate merge mult mai departe, analizând amprentele, lungimea degetelor, forma mâinilor și a unghiilor, citirea liniilor din palmă este cea mai populară și mai ușoară metodă. Nu este o problemă dacă întâmpini dificultăți în a vedea liniile. Astfel, trebuie să pui mâna sub o lampă pentru a vedea mai clar. Amintește-ți că nu toate liniile trebuie să fie clare. Însă toți cei care cred în chiromanție, trebuie să-și amintească faptul că acest lucru poate să nu fie valabil pentru toată lumea. Iar cititul în palmă și interpretarea destinului potrivit celor șapte linii ar trebui considerată o activitate recreativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024