Prima pagină » Cancan » Ce trebuie să faci pentru a ajunge ispită la “Insula Iubirii”. Iată cum puteți participa daca sunteți un cuplu

Ce trebuie să faci pentru a ajunge ispită la “Insula Iubirii”. Iată cum puteți participa daca sunteți un cuplu

30 aug. 2024, 09:42,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat ce trebuie să faci pentru a ajunge ispită la “Insula Iubirii”. După 8 sezoane în care a captivat publicul, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan la Antena 1 s-a impus ca un fenomen al televiziunii românești, generând un interes deosebit atât în rândul telespectatorilor, cât și în mediul online, unde conținutul său devine viral într-un timp record.

De la primele episoade, emisiunea „Insula Iubirii” a stârnit un interes deosebit în rândul telespectatorilor. Unii s-au limitat la a urmări cu atenție evoluția cuplurilor, alții s-au regăsit în experiențele trăite de concurenți, iar mulți și-au exprimat dorința de a participa la acest experiment social, fie în rolul de ispită, fie în cel de concurent.

Ce trebuie să faci pentru a ajunge ispită la “Insula Iubirii”

Pentru a avea șansa de a participa în sezonul 9 al emisiunii „Insula Iubirii”, atât ispitele, cât și concurenții interesați trebuie să se înscrie online, accesând platforma de casting disponibilă pe site-ul Antena 1. Procesul de înscriere se desfășoară în cinci etape.

Ca să te înscrii la „Insula Iubirii”, sezonul 9, trebuie să completezi un formular online în câteva etape: să accepți termenii, să îți faci un profil și să răspunzi la niște întrebări.

Toți cei care s-au înscris la „Insula Iubirii” vor avea un interviu. Aici se va decide cine va intra în emisiune.

Conform regulamentului emisiunii, din totalul de peste 1000 de cupluri care s-au înscris pentru sezonul 8 al „Insulei Iubirii”, doar cinci au fost selectate pentru a participa la filmări.

Câți bani primesc ispitele și concurenții la Insula iubirii

Participarea la emisiunea „Insula Iubirii” este remunerată atât pentru concurenți, cât și pentru ispite. Potrivit unor surse, ispitele ar putea câștiga în medie 5.000 de euro pe sezon, însă venitul poate varia în funcție de implicarea lor în proiect. De exemplu, Diandra Moga, una dintre ispitele cele mai cunoscute din sezonul 8, ar fi primit o sumă considerabil mai mare, estimată la peste 10.000 de euro. Cu toate acestea, aceste informații nu au fost confirmate oficial.

„Dacă mergi în calitate de concurent la Insula Iubirii, ești plătit?’, l-a întrebat un internaut pe Robert Braia.
„Da! Când mergi ca și concurent la Insula Iubirii, nu te gândești dacă ești plătit sau nu, pentru că nu te îmbogățești de pe urma remunerației.
Deci, nu te duci ca să fii plătit acolo, te duci din alte motive. Te duci să îți testezi relația, cel puțin eu din cauza asta m-am dus’, a răspuns Robert.

Conform regulamentului emisiunii „Insula Iubirii”, atât ispitele, cât și concurenții sunt obligați să păstreze confidențialitatea asupra tuturor informațiilor legate de formatul show-ului, de desfășurarea filmărilor și de evenimentele petrecute în timpul acestora până la difuzarea oficială a episoadelor la televizor.

Dacă vreți să participați în noul sezon, articolul de mai sus prezintă exact ce trebuie să faci pentru a ajunge ispită la “Insula Iubirii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024