Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce tratament a primit Anamaria Prodan de la Gigi Becali pentru COVID-19: „Uite-mă acum!”

Ce tratament a primit Anamaria Prodan de la Gigi Becali pentru COVID-19: „Uite-mă acum!”

13 dec. 2020, 09:56,
Cristian Zavastin, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a primit un tratament de la Gigi Becali pentru COVID-19.

Anamaria Prodan a fost infectată cu noul coronavirus, însă a reușit să depășească boala. Agenta a vorbit despre momentele grele și despre tratamentul pe care l-a urmat.

Ce tratament a urmat Anamaria Prodan ca să scape de coronavirus

Anamaria a povestit că Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, i-a pus la dispoziție un tratament anti COVID-19.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am COVID-19, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor.

Știam că pe Gigi Becali mă pot baza la orice oră din zi și din noapte în viața mea. În secunda în care a aflat (n.r. – că are coronavirus), Gigi Becali m-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie.

Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său”, a povestit Anamaria Prodan.

Formă complicată de COVID-19

Impresara a avut o formă destul de complicată a noului coronavirus. A tușit, au durut oasele și și-a pierdut vocea.

„Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, afectat de infectarea Anamariei

Laurențiu Reghecampf, a fost extrem de afectat de boala ei.

„A fost foarte speriat, nu putea să intre în contact cu mine. Nici copiii, care tocmai veniseră în România”, a mai spus Anamaria.

„Uite-mă acum! Nu mă doboară nimic. Nici COVID-ul, nici nimeni. O să ne prindă pe toți virusul. Este aproape imposibil să te ferești. Este foarte important să luăm vitamina C, B-urile, Zinc, Magneziu, cred că trebuie luate preventiv, pe mine m-au ajutat perfuziile foarte mult, nu știu ce mă făceam fără”, a conchis Anamaria Prodan.

Gigi Becali a ajutat și familia lui Marius Șumudică

Recent, Gigi Becali a ajutat și familia lui Marius Șumudică, iar antrenorul lui Gaziantep a fost impresionat de gestul făcut de fostul rival din Liga 1.

Latifundiarul din Pipera s-a dus acasă la familia lui Marius Șumudică imediat după ce a aflat de problemele pe care le are antrenorul și le-a livrat medicamente din stocul clinicii sale.

„N-am mai vorbit de 9 luni cu el, dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac. Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, a spus fostul antrenor al Rapidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *