Prima pagină » Local » Ce transmite avocata lui Tiberiu Cebotaru, polițistul local din Iași acuzat că ar fi violat o fetiță – VIDEO
Ce transmite avocata lui Tiberiu Cebotaru, polițistul local din Iași acuzat că ar fi violat o fetiță - VIDEO

Ce transmite avocata lui Tiberiu Cebotaru, polițistul local din Iași acuzat că ar fi violat o fetiță – VIDEO

27 apr. 2023, 14:06, 14 ,
în Local

Alexandra Cioată, avocata polițistului local din Iași a transmis detalii despre cazul lui Tiberiu Cebotaru acuzat de agresiune și violarea unei fetițe de 11 ani.

„Clientul meu susţine că este nevinovat. Sunt mărturii de la martori, în special de la partea vătămată şi de la o prietenă de aceeaşi vârstă. În principal sunt aceste mărturii, există şi un raport medical care nu confirmă raportul sexual pentru că victima are un himen complezant, în limbaj popular elastic. Adică s-ar fi putut întâmpla sau nu s-ar fi putut întâmpla în acelaşi timp. În acest moment, inculpatul este dispus să dea proba poligraf, ceea ce îmi creează şi mie convingerea că este nevinovat. Considerăm că sunt la dosar probe construite având în vedere că în esenţă este vorba despre un contract civil, o răzbunarea din partea familiei cu privire la vânzarea unui cal. Calul nu are nicio legătură cu agresiunea sexuală, ci cu contractul. Sunt neînţelegeri cu privire la nişte sume de bani şi la vânzarea acestui cal care nu s-a mai realizat într-un final. Inculpatul susţine că motivul acestei răzbunări este acest contract civil încheiat între părţi.

Eu nu cunosc aspecte de unde s-a ajuns la aceste acuzaţii. Fetiţa a făcut cursuri de aproximativ doi ani, venea doar în sezonul cald pentru că în sezonul rece nu se călăreşte. Nici noi nu ştim ce s-a întâmplat. Şi noi ne punem aceleaşi întrebări de ce după atâta timp s-a înaintat o plângere. Clientul meu a fost reţinut 24 de ore. La percheziţii au fost ridicate mai multe obiecte (laptop, telefon), dar nu s-au găsit probe care să-l învinuiască la acest moment. Sunt suspiciuni rezonabile având în vedere declaraţiile de la martori”, a transmis Alexandra Cioată, avocata polițistului local acuzat de viol.

Vă aducem aminte că Tiberiu Cebotaru, șeful Serviciului Poliția Călare Iași, a ajuns pe mâna colegilor! Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru viol, agresiune sexuală și exercitarea unei profesii fără drept. Povestea este destul de complicată. Tiberiu Cebotaru ar fi predat cursuri de echitație în Miroslava, contra cost. La acestea ar fi participat mai mulți minori, printre care și o adolescentă. Pe cea din urmă, polițistul local ar fi agresat-o sexual și violat-o. De această poveste au aflat colegii omului legii și au început o anchetă.

Comentarii
  • 11 ani? sa i faca si lui la fel

  • Grumazescu...

    L-ați,, făcut „și pe ăsta,cum l-ați făcut și pe Cernat când erați la cîrma IPJ… vă știți voi care sunteți!!

  • Doamna avocată ,aveți copiii ???

  • Astai-i declaratie la „botu’ calului”…pardon…la „botu’ dubei”…?

  • 7000 lei salariu si 1000 lei norma de hrana.
    8000 lei net pe luna. Tot sa lucrezi la politia locala……

  • Marina calareata

    Asta e valoarea lor !

  • Sa i se verifice și ața dacă este rupta, sau nu!

  • ”Micule”, dar dacă-i ață din aceea folosită în confecții încălțăminte, aceea nu se rupe cu una, cu două!!

  • La 11 ani adolescenta?

  • Toti avocatii mint pentru bani !, ca tot asteptati sa va zica ?

  • Eu cred că la mijloc e vorba de banii pe care părinții fetei nu a vrut sa i mai dea ,pt tranzacția efectuata, și ia fabricat o înscenare, în 2 ani cred că se află mai repede, cât de nebun sa fii sa te razbuni în asa fel pe copil având în vedere ca are o familie o situație o funcție etc..

  • Aiurea! Cine il cunoaste nu poate avea dubiu! E făcătură!

  • Dumnezeu nu doarme! Cei care vor sa i faca omului asta viata praf sa nu uite ca le vine randul.Se vede de la o posta ca e cusuta cu ata alba, nu se leaga de nici o culoare.

  • Abonat Netflix

    @anonim – 😅 Cine poate cunoaște cu adevărat un om? Oare nu ne-au educat suficient sutele de documentare despre infractori sexuali sau mai rău, criminali în serie, despre personalitatea lor înșelătoare?
    Nu zic că o fi vinovat omul, dar atâta siguranță în afirmații la unii, mă înfioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *