Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce tradiții se vor respecta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. „Se dau din generație în generație”

Ce tradiții se vor respecta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. „Se dau din generație în generație”

13 iul. 2024, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Pe 14 iulie, Ianis Hagi și Elena se vor căsători religios, iar petrecerea de nuntă se va desfășura într-un loc de poveste din Buftea. Cei doi au vorbit înainte de eveniment, despre ce tradiții vor respecta și despre cum merg pregătirile pentru ziua cea mare.

Într-un interviu acordat pentru Antena 3, Ianis a dezvăluit că la nuntă se va respecta una dintre cele mai importante tradiții la machedoni.

„În primul rând la noi nunta nu se face fără Hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Noi îl facem din partea bărbatului, din partea băiatului. Se face hlambura cu o zi înainte, ne adunăm doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura, steagul.

Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi, cred că este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”, a declarat Ianis Hagi.

„Sunt tradițiile noastre și ne mândrim cu ele. Ne iubim tradițiile”, a adăugat Elena.

Nunta va avea loc în ziua finalei EURO 2024, evenimentul fiind unul mult așteptat și anunțat încă din luna martie a acestui an. Ianis și Elena Hagi au dorit un eveniment de neuitat. În prima zi de Crăciun, Ianis și Elena Hagi au sărbătorit cununia civilă, alături de 400 de invitați, la un restaurant de lux din Capitală. Petrecerea a fost una memorabilă, cu distracție și voie bună pentru toți cei prezenți.

Elena, soția lui Ianis Hagi, a strălucit în ziua cea mare. La cununia civilă, tânăra a ales să îmbrace o rochie lungă, de culoare roșie, din colecția Marchesa, evaluată la peste 8.000 de dolari (aproximativ 7.300 de euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *