Prima pagină » Cancan » Ce tatuaje are Anamaria Prodan? Impresara și-a făcut recent noi tatuaje, anunțând că nu se va opri aici

Ce tatuaje are Anamaria Prodan? Impresara și-a făcut recent noi tatuaje, anunțând că nu se va opri aici

17 iun. 2024, 10:56,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan și-a făcut recent încă câteva tatuaje pe corp, ea dorind astfel să comemoreze un moment special din viața ei.

Anamaria Prodan a publicat recent pe Instagram că își va face un nou tatuaj „într-o zonă a corpului în care durerea va fi mare”. Impresara are deja zeci de tatuaje pe corpul ei, care poartă toate o semnificație puternică.

Ce tatuaje are Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan a fost extrem de activă recent pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu noutățile din viața ei. Recent, și-a făcut mai multe tatuaje și nu intenționează să se oprească aici. A vizitat un salon de tatuaje unde și-a realizat un nou desen pe mână și a anunțat că urmează să-și facă un alt tatuaj sub braț. După aceasta, planifică să continue cu completarea tatuajului de pe spate. Anamaria Prodan a promis că va publica fotografii cu rezultatele finale.

„Îmi fac acum niște tatuaje de s-a terminat șmecheria în România. Ce frumos e! Acolo o să fie durerea mare, chiar sub braț. O să vă arăt la final. După ce termin cu mâna, mă întorc la spate, că mai am de completat spatele. Fiecare cu nebunia lui! Să vezi opera de la final”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

După ce și-a făcut tatuajele, Anamaria Prodan a simțit nevoia să se reculeagă și a mers la Mănăstirea Hadâmbu. Acest lăcaș de cult, întemeiat în anul 1659, se află la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Iași și este cunoscut pentru atmosfera sa liniștită și pentru frumusețea sa spirituală.

 Impresara a șters tatuajul cu Reghecampf

Anamaria nu doar că are o multitudine de tatuaje, dar ea, anul trecut, și-a acoperit și tatuajul cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Astfel, impresara a demonstrat că l-a scos definitiv pe antrenor din mintea ei.

Pe spate, Anamaria Prodan avea tatuate chipurile lui Laurențiu Reghecampf și ale celor trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. După divorțul tumultuos, vedeta a hotărât să își șteargă complet orice amintire cu fostul soț. Ea și-a acoperit tatuajul cu un alt desen, reprezentând trandafiri. De acum înainte, Anamaria Prodan nu-l mai poartă pe pielea sa pe Reghecampf. „Eu sunt Anamaria Prodan și sunt mândră de copiii mei superbi”, a scris impresara pe rețelele de socializare.

La rândul său, Laurențiu Reghecampf avea tatuat pe braț numele fostei sale soții, însă a decis să îl acopere și pe acesta. Antrenorul și-a făcut mai multe tatuaje peste cel inițial, astfel încât să nu mai fie vizibil deloc.

„Eu am ținut de căsnicie cu dinții timp de 16 ani, de imperii construite, dar nimic nu e pentru totdeauna (…) În 16 ani m-am întors mereu, săptămânal, ziceam că nu fac bine ceva, greșesc undeva, trebuie să fac mai mult și m-am uitat pe mine. Te dai pe tine deoparte ca să ridici un om, misiunea mea a fost să salvez suflete, să le înalț (…)”, a declarat într-un interviu Anamaria Prodan conform libertatea.ro.

În acest mod, ambii au ales să își modifice tatuajele, lăsând în urmă amintirile dureroase și făcând loc pentru noi începuturi.

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan și-a făcut recent încă câteva tatuaje pe corp, ea dorind astfel să comemoreze un moment special din viața ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *