Prima pagină » Cancan » Ce tarif au Răzvan Simion și Dani Oțil ca să vină la nunta ta. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

Ce tarif au Răzvan Simion și Dani Oțil ca să vină la nunta ta. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

13 apr. 2022, 13:58, 1 ,
în Cancan

Tarifele prezentatorilor Răzvan și Dani se calculează în funcție de genul, specificul și anvergura evenimentului, dar și de locație, perioada calendaristică, disponibile la solicitare. Pentru evenimentele ce au loc în afara Bucureștiului se adaugă costuri suplimentare pentru transport/km și pentru rezervarea cazării în funcție de distanță.

Răzvan Simion și Dani Oțil nu sunt doar niște simpli realizatori TV. Cei doi colegi de emisiune participă în calitate de MC.

Ce tarif au Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt extrem de cunoscuți în showbizul românesc. Vedetele de la Antena 1 se bucură de un succes enorm, cu emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, show TV pe care îl prezintă încă din anul 2008.

Pe lângă această emisiune TV, cei doi colegi de platou se duc și la diverse evenimente, precum nunți, botezuri, evenimente corporate, lansări de produse, concerte, târguri, expoziții, dar și alte evenimente cu caracter public.

Cei doi cer o sumă care se învârte undeva între 2.000 și 3.000 de euro, pentru o singură oră, la o nuntă. Mai exact, pentru a prezenta o zi întreagă, la un eveniment atât de important, vedetele de la Antena 1 percep suma de 10.000 de euro. Cei care vor ca prezentatorii de la Neatza să contribuie la distracția lor trebuie să știe că fără această sumă, nu este posibil.

Comparând această piață ne dăm seama că Răzvan și Dani au cam același tarif pe care îl au și alte vedete de la noi. De exemplu, pentru a prezenta un eveniment, Cristi Brancu și Oana Turcu cer aceeași sumă de 3.000 de lei, dar există și personaje mondene care au un tarif mult mai mic.

Cum ar fi, spre exemplu, Kamara, care cere o sumă de 800 de euro pentru prezentarea unui eveniment și mai poate cânta și 4-5 piese, printre momente.

Cât te costă să îl ai pe Jador la nunta ta

Dacă ți-l dorești pe Jador la nunta ta va trebui să scoți din buzunar aproximativ 6000 euro pentru momentele artistice. Înainte de a participa la emisiunea „Survivor”, acesta cerea în jur de 2000 euro pentru a întreține atmosfera. Având în vedere că artistul a dobândit mai multă notorietate în urma showului, cântărețul a crescut prețul de trei ori pentru evenimentele artistice.

Pe de altă parte, se speculează că Remus Ionuț Dumitrache, încasa 4000 euro pe săptămână de la emisiunea „Survivor”. Vedetă a trebuit să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. În urma emisiunii și-a rupt meniscul la picior, însă a declarat că nu ar fi vrut să plece din aceste motive.

„Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.”, a declarat artistul când a părăsit emisiunea.

Comentarii
  • Oamenii sînt naivi,pentru ce trebuie invitati aceste personaje care nu vad rostul lor la o nunta,nu sînt niste artisti ,cîntareti de renume,pur si simplu sînt niste persoane care umple timpul la acea emisiune si au ceva relatii,sînt mult mai multe persoane mai buni ca ei care au o carizma adevarata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`