Prima pagină » Cancan » Ce tarif are Jador pentru a cânta la evenimente, de când a revenit de la Survivor România

Ce tarif are Jador pentru a cânta la evenimente, de când a revenit de la Survivor România

03 iun. 2021, 07:39,
BZI.ro, în Cancan

Și înainte era foarte bine plătit, dar acum iată ce tarif are Jador pentru a cânta la diverse evenimente, după ce a revenit în țară. În urma participării la Survivor România, celebritatea artistului a crescut foarte tare, astfel că și pretențiile financiare sunt mai mari acum. Mai mult, el a strâns o mică avere și în urtma participării la emisiunea din Republica Dominicană.

Cum era de așteptat, Jador are alte pretenții financiare pentru evenimentele la care este invitat, după ce a revenit de la Survivor România. Astfel, artistul a ajuns să ceară sume de aproape trei ori mai mari decât înainte!

Tarif Jador pentru a cânta la evenimente

Odată cu notorietatea pe care a dobândit-o și mai mult la Survivor România, Jador a crescut prețul pentru o noapte de cântat, la o petrecere. Cei care îl vor chema să le cânte, vor trebui să scoată din buzunar o sumă uriașă. Dacă înainte de a pleca la competiția din Republica Dominicană artistul Jador cerea pentru a întreține atmosfera unei petreceri în jur de 2000 de euro, acum fostul „faimos” nu cântă fără 6000 de euro, potrivit unor surse.

Ce a spus despre experiența Survivor România

Totodată, se mai speculează că Jador ar fi primit cea mai mare sumă la Survivor România. Săptămânal, acesta a încasat 4000 de euro din partea organizatorilor competiției. Jador a fost eliminat din emisiune din motive medicale, după ce și-a rupt menisculul la picior. Întors în țară, Jador a spus că i-ar fi plăcut să mai stea.

„Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei să-și îndeplinească visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor că așa s-a întâmplat (…) Dumnezeu așa a vrut ca să nu câștig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.

Credea că Survivor este o joacă de copii

În ziua eliminării, Jador a spus că nu s-a așteptat să fie atât de complicat la Survivor România. A crezut, inițial, că este o joacă de copii.

„Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador când a fost eliminat.

În altă ordine de idei, chiar dacă nu a câștigat competiția, la ce tarif are acum Jador pentru a cânta la evenimente, participarea la emisiune l-a ajutat mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *