Prima pagină » Cancan » Ce tarif are Andra. Soția lui Cătălin Măruță a făcut o avere din evenimentele artistice
Ce tarif are Andra. Soția lui Cătălin Măruță a făcut o avere din evenimentele artistice

Ce tarif are Andra. Soția lui Cătălin Măruță a făcut o avere din evenimentele artistice

17 aug. 2020, 14:18,
în Cancan

Ce tarif are Andra. Cu siguranță, multă lume s-a întrebat câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru ca Andra să îți cânte măcar un minut. Ei bine, suma este considerabilă astfel că artista a făcut o avere din evenimentele la care a participat.

Multă lume și-ar dori să o aibă pe Andra la un eveniment important din viața lor. Pentru asta însă trebuie să bagi adânc mâna în buzunar, fie și ca artista să cânte măcar un minut. Andra Măruță ocupă un loc fruntaș în preferințele românilor. Din evenimentele pe care le-a onorat de-a lungul timpului, frumoasa artistă a reușit să strângă o adevărată avere. Și, pe lângă faptul că este foarte căutată, solista percepe sume impresionante.

Ce tarif are Andra

Potrivit informațiilor din presă, Andra este plătită, în medie, cu 6.000 de euro pentru un eveniment. Astfel, pentru fiecare minut petrecut pe scenă, în conturi îi intră aproximativ 1.000 de lei. Bineînțeles, totul variază în funcție de evenimentul la care participă și în funcție de cât de lungă este reprezentanția. Și nu vorbim aici doar de concertele pe care le susține. În plus, Andra participă și la nunți, dar și la alte genuri de petreceri private.

Câți bani aduc în casa Andra și Cătălin Măruță

Însă aceștia nu sunt singurii bani care îi intră Andrei în cont lună de lună. Potrivit informațiilor din mass-media, artista ar fi câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii Românii au Talent. De asemenea, artista ar mai fi primit o sumă similară pentru faptul că a fost jurat și în emisiunea Vocea României Junior.

Nici Cătălin Măruță nu se lasă mai prejos și contribuie serios la veniturile familiei. Prezentatorul TV câștiga până nu demult 15.000 de euro pentru emisiunea La Măruță. Între timp, însă, salariul i-a fost diminuat, iar show-ul lui nu mai este difuzat în prime time. Totodată, Cătălin mai câștigă aproximativ 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o altă poveste de iubire. Este vorba despre Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur». Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei în urmă cu ceva timp.

Acum, că tot s-a aflat ce tarif are Andra, cei care vor să o aibă invitată la evenimente trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Și aceasta deoarece calitatea costă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`