Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce talente ascunse are fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Tatăl ei a dat-o de gol

Ce talente ascunse are fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Tatăl ei a dat-o de gol

04 sept. 2022, 18:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Victor Slav nu pierde niciun moment în care să le arate fanilor momentele în care se bucură de timpul petrecut cu fiica lui. De această dată, cei doi s-au jucat împreună, urmând ca mai apoi Sofia să își pună în practică talentul artistic. Tatăl ei a dat-o de gol și a publicat fotografia pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se mândresc cu o fiică cum mulți și-ar dori. Sofia Slav continuă să își surprindă părinții pe măsură ce crește, iar aceștia nu ratează niciun moment să se laude cu reușitele fiicei lor.

Victor Slav le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram talentul ascuns al Sofiei

De această dată, fiica Biancăi Drăgușanu se află în vizită la tatăl său, Victor, iar aceștia fac mai multe activități împreună. După ce mama sa se laudă cu frumusețea Sofiei, publicând multe fotografii și videoclipuri din viața lor de zi cu zi pe Instagram, tatăl ei se mândrește cu talentele ascunse ale Sofiei. Acesta își ține la curent fanii de pe Instagram cu activitățile pe care le face împreună cu fiica sa, iar de această dată a impărtășit un alt talent al Sofiei.

După ce s-au jucat împreună, Sofia s-a pus pe desenat, iar Victor nu a ezitat să împărtășească cu fanii talentul la desen al fiicei lui. Acesta a publicat pe Instagram o fotografie în care apar trei dintre desenele Sofiei, alături de textul: „SNS Talent rar”, amuzându-se de ceea ce a creat fiica lui.

În fotografie apar trei bilețele, iar pe fiecare dintre ele pare că este desenat câte un membru al familiei, fiind ilustrate trei siluete, una de bărbat și celelalte două de femei. Acesta a lipit bilețelele pe un geam, toate trei împreună.

Victor Slav are o relație apropiată cu fiica lui

Se pare că Victor Slav are o relație foarte bună cu fiica lui, după ce publicul îi vede împreună foarte des. Cei doi petrec mult timp alături unul de celălalt, făcând multe activități. Victor nu ratează niciun moment pe care să îl împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram, fie din vacanțele în care merg împreună, sau din zilele în care Sofia îl vizitează.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *