Prima pagină » Cancan » Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris mamei lor, Andreea Esca, de ziua ei. „Nu și-a dat seama de ce îi pregătisem”

Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris mamei lor, Andreea Esca, de ziua ei. „Nu și-a dat seama de ce îi pregătisem”

28 aug. 2024, 12:32, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Joi, pe 29 august, Andreea Esca a împlinit 52 de ani. Ea și soțul ei sunt acum în Grecia, unde își celebrează ziua de naștere. Copiii ei, Alexia și Aris, i-au pregătit o surpriză frumoasă.

Jurnalista Andreea Esca se află într-o binemeritată vacanță în Grecia. Împreună cu soțul său, Alexandre Eram, și cu un grup de prieteni, ea se relaxează pe litoralul Mării Mediterane, bucurându-se de soare, mare și nisip.

Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris mamei lor, Andreea Esca, de ziua ei

Copiii Andreei Esca, Alexia și Aris, au rămas în România. Dar, pentru că este ziua mamei lor, au zburat în Grecia să o surprindă.

„Astăzi am zburat în Grecia ca să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram, unde a făcut public și un clip în care este surprinsă reacția Andreei Esca la vederea copiilor ei.

Relaxându-se la o masă cu vedere spre mare, Andreea a fost surprinsă de vocea fiicei sale, Alexia, care îi cânta melodia „La mulți ani”. Emoționată, jurnalista s-a întors și, spre marea ei bucurie, și-a găsit ambii copii în fața ei. Cu lacrimi în ochi, și-a strâns copiii în brațe.

„Ce drăguți sunteți”, spune Andreea Esca în timp ce Aris îi oferă un buchet de flori.

Andreea Esca, despre cum era ca mamă atunci când erau copiii ei mici

Andreea Esca, prezentatoarea TV apreciată de un public larg, are o familie minunată cu doi copii frumoși. Cu toate acestea, ea a descris și provocările maternității din perioada în care copiii ei erau mici, când atenția și grija acordată lor era esențială.

În cadrul emisiunii Morning Glory, Andreea Esca a oferit detalii despre experiența sa ca mamă în primii ani de viațăai copiilor. Deși preferă să nu consume suplimente alimentare, ea nu exclude utilizarea medicamentelor sau a altor produse necesare în anumite situații.

Chiar și în vacanțe cu Alexia și Aris bebeluși, Andreea Esca recunoaște că nu avea o geantă pregătită cu toate cele necesare pentru cei mici. Privind în urmă, se gândește că ar fi putut părea o mamă iresponsabilă.

Cu ocazia zilei de naștere a Andreei Esca, copiii ei, Alexia și Aris, i-au pregătit o surpriză frumoasă.

Comentarii
  • Neinteresant

    Si-a platit Esca datoriile la stat?

    Si de ce a ales nume handicapate gen Aris si Alexia pentru copiii aia care arata de zici ca sunt zombii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`