Prima pagină » Actualitate » Ce sumă exorbitantă cere o femeie pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați! Se află în Cluj, la marginea orașului
Ce sumă exorbitantă cere o femeie pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați! Se află în Cluj, la marginea orașului

Ce sumă exorbitantă cere o femeie pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați! Se află în Cluj, la marginea orașului

03 iul. 2024, 09:45,
BZI.ro, în Actualitate

Încă o garsonieră din Cluj face vâlvă pe rețelele de socializare. O femeie cere o sumă exorbitantă pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați. Internauții au fost revoltați de prețul uriaș cerut de clujeancă.

Ce sumă exorbitantă cere o femeie pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați!

Prețul cerut pentru o locuință de 28 de metri pătrați din Cluj a stârnit scandal în rândul internauților. Orașul Cluj rămâne cel mai scump la capitolul imobiliare, iar cei care doresc să închirieze sau să cumpere un apartament aici trebuie să-și golească buzunarele.

O proprietară a unei garsoniere minuscule din Cluj a reușit să creeze vâlvă pe internet după ce a publicat un anunț în care menționează că dorește să vândă o garsonieră. Pentru o locuință minusculă de 28 de metri pătrați, femeia cere nu mai puțin de 80.000 de euro. Garsoniera nu este într-o zonă ultra-centrală, ci în apropiere de Expo Transilvania.

„Persoană fizică. De vânzare garsonieră 28 mp, aproape de Expo Transilvania, mijloacele de transport în comun strada Dâmboviței nr 87. Garsoniera se vinde mobilată și utilată se află la etajul 2 din 4 .Este compusă din cameră, bucătărie, baie, hol și are balcon deschis. Preț: 80.000 de euro”, se precizează în anunțul imobiliar postat de proprietară.

Piața imobiliară este un adevărat câmp de bătălie între dezvoltatori, proprietari și client. Oamenii au ajuns să glumească adesea pe tema prețurilor exagerate a chiriilor, însă lucrurile sunt cât se poate de reale.

„Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorghieni. Localizare: Strada Zambilei nr 21. Suprafaţa: 11 mp. Preţ: 200 € (uşor negociabil)”, este anunțul agenției imobiliare.

În urmă cu 2 ani, o postare a devenit virală, internauţii, unul mai creativ decât celălalt, amuzându-se copios în urma acestui anunţ.

„Dacă picură un robinet până dimineață, mori înecat.” / „Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea.” / „Faci curăţenie cu un şerveţel umed.” / „Dacă respira 2 în același timp. mor asfixiați.” / „Nici nu trebuie să încui ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea.” / „Dacă îți cresc unghiile, zgârii pereții.”, au fost doar o parte dintre comentariile acide ale internauților.

Prețurile uriașe la imobiliare explodează în orașul din inima Transilvaniei

Orașul din Transilvania rămâne cel mai scump la capitolul imobiliare. Cei interesați sunt nevoiți să scoată sume mari din buzunare sau, chiar să facă un credit. Piața imobiliară a înregistrat o creștere de 3% în ultimele 30 de zile, prețul mediu solicitat pentru proprietățile rezidențiale noi a ajuns la finalul lunii mai la valoarea de 2.960 de euro pe metru pătrat util, potrivit specialiștilor de la Imobiliare.ro.

Totodată, ritmul anual de creștere pentru apartamentele scoase la vânzare s-a menținut în jurul valorii de 10% atât pentru prețul mediu general, cât și pentru segmentele principale: nou și vechi. Prețul mediu solicitat pentru apartamentele vechi este de 2.735 de euro pe metru pătrat.

Prețurile din Cluj-Napoca au ajuns să explodeze din cauza faptului că în fiecare an, tot mai mulți tineri aleg studiile în acest oraș. Aceștia au stimulat creșterea odată cu începerea fiecărui an universitar. Mulți dintre ei vin din afară și își permit să achite prețuri mai piperate, iar cei din România nu au de ales.

Acum, o femeie cere o sumă exorbitantă pentru o garsonieră de 28 de metri pătrați, această dorind să obțină 80.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024