Prima pagină » Cancan » Ce sumă a plătit Antena 1 pentru a avea exclusivitate la nunta lui Ianis Hagi. Dan Voiculescu a băgat adânc mâna în buzunar

Ce sumă a plătit Antena 1 pentru a avea exclusivitate la nunta lui Ianis Hagi. Dan Voiculescu a băgat adânc mâna în buzunar

17 iul. 2024, 12:13,
BZI.ro, în Cancan

După marele eveniment din weekend-ul trecut, s-a aflat ce sumă a plătit Antena 1 pentru a avea exclusivitate la nunta lui Ianis Hagi.

Antena 1 a mizat pe un eveniment de anvergură, prezentând „nunta anului” în exclusivitate. Trustul familiei Voiculescu a achiziționat la un preț considerabil drepturile de imagine pentru a transmite marea petrecere organizată în cinstea lui Ianis și Elena Hagi.

Fiul legendarului Gheorghe Hag și aleasa inimii sale, Elena, și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă solemnă la Biserica Sfântul Visarion din București. După ceremonia religioasă, alaiul s-a îndreptat către Domeniul Știrbey din Buftea, unde a avut loc o petrecere grandioasă la care au participat 700 de invitați.

Ce sumă a plătit Antena 1 pentru a avea exclusivitate la nunta lui Ianis Hagi

Petrecerea de nuntă a mirilor Ianis și Elena a fost organizată cu atenție la fiecare detaliu, inclusiv felul în care a fost reflectată în mass-media. Pentru a menține controlul asupra situației, familia Hagi a vândut drepturile de imagine trustului Antena pentru suma impresionantă de 350.000 de euro.

Este cea mai mare sumă plătită vreodată în România pentru exclusivitatea asupra unei nunți. Este interesant că, la început, Gică Hagi s-a opus ideii de a transforma nunta fiului său într-un reality-show, însă Gică Popescu a reușit să-l convingă pe „Rege” că aceasta este o afacere foarte profitabilă.

Patronul de la Farul a renunțat, documentele au fost semnate, iar Ianis și Elena, mirii, au primit, în consecință, un dar de nuntă foarte generos, respectiv suma de 350.000 de euro.

Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi!

Gigi Becali a cheltuit o sumă foarte mare de bani la nunta lui Ianis Hagi. Chiar dacă spunea că nu mai merge la petreceri și se va dedica vieții bisericești, patronul FCSB nu s-a putut abține. Acesta și-a încălcat promisiunea și a dansat și a dat dedicații pe bandă rulantă.

Cunoscut pentru modul în care se manifestă pe ringul de dans, Gigi Becali a fost primul care s-a ridicat de la masă, atunci când lăutarii și-au început programul artistic.

Îmbrăcat într-un costum alb, latifindiarul din Pipera a făcut furori pe ringul de dans, în ritm macedonian. Potrivit apropiaților, patronul de la FCSB le-ar fi oferit lăutarilor nu mai puțin de 30.000 de euro, în acea seară. Trebuie precizat și faptul că Ianis este fiul nașului său, Gică Hagi, „Regele fotbalului românesc” .

Postul TV Antena 1 a plătit o sumă considerabilă pentru a avea exclusivitatea la nunta lui Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *