Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce studii și câte clase are Gabriela Cristea. Vedeta a debutat la TV în urmă cu aproape 30 de ani

Ce studii și câte clase are Gabriela Cristea. Vedeta a debutat la TV în urmă cu aproape 30 de ani

12 iun. 2023, 13:12, 1 ,
în Radio

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete dar puțini știu ce studii și câte clase are Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda. Rând pe rând, de-a lungul timpului, aceasta a trecut pe la mai toate televiziunile importante din România. Și nici nu-i de mirare deoarece Gabriela Cristea a debutat în showbiz cu mulți ani în urmă, pe când avea doar 19 ani.

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Pe lângă cariera înfloritoare pe care a reușit să și-o construiască de la debutul ei pe micul ecran, ea a devenit și mămica a două fetițe superbe și are un soț care o iubește ca pe ochii din cap. Și totuși, chiar dacă a făcut carieră în televiziune, aceasta nu are studii de specialitate în jurnalism.

Ce studii și câte clase are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a debutat în lumea televiziunii în anul 1994, reușind să devină, în scurt timp, foarte apreciată de telespectatori. De-a lungul timpului, ea a lucrat la Pro TV, Antena 1, TVR și Kanal D, însă puțini știu care este meseria ei de bază. La momentul actual, Gabriela prezintă „Mireasa: Capriciile Iubirii”.

În urmă cu 30 de ani, părinții Gabrielei Cristea nu s-ar fi arătat încântați ca fiica lor să lucreze în televiziune. Mărturisea, în cadrul unei emisiuni, că nu ar fi avut parte de susținere din partea familiei, când a venit vorba despre drumul profesional pe care să îl aleagă. Motiv pentru care ea a ales cu inima, așa că debutul ei s-a produs în anul 1994. Totuși, dacă nu ar fi ales să apară în lumina reflectoarelor, ar fi avut ocazia să activeze într-un alt domeniu.

Gabriela Cristea a absolvit, în cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și Relații Publice. Apoi, a ales să se specializeze în Comunicare Neurolingvistică, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică pe lângă MAE.

Când a debutat la TV Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a debutat pe micile ecrane în urmă cu 29 de ani. La momentul acela, soția lui Tavi Clonda a prezentat concursul Eurovision, la TVR 1. Apoi, în februarie 1996, telespectatorii o puteau vedea la Tele7ABC. Ulterior, Gabriela a lucrat la Pro TV, ca PR manager și prezentatoare TV, până în luna iulie a anului 2000. Între timp, s-a ocupa și de studii.

Apoi, între 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive, dar și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV. Între 2007 și 2018, Gabriela a activat la Kanal D. Printre emisiunile prezentate se numără și „Noră pentru mamă” (care și-a schimbat denumirea – „Te vreau lângă mine”). A mai prezentat „Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars. Apoi, soția lui Tavi Clonda a devenit prezentatoare la Antena 1. În prezent, este la cârma emisiunii „Mireasa: Capriciile iubirii”.

Comentarii
  • Prima data a debutat în Playboy unde și-a arătat fofoloanca… așa e cunoscuta și multe altele care acum sunt vedete, fata de la pagina 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *