Prima pagină » Cancan » Ce studii are Victor Slav, concurentul Asia Express 2024. Prima lui calificare a fost de sculer-matrițer

Ce studii are Victor Slav, concurentul Asia Express 2024. Prima lui calificare a fost de sculer-matrițer

04 sept. 2024, 15:08,
în Cancan

Puțină lume știe ce studii are Victor Slav, concurentul de la Asia Express 2024, care a făcut furori în trecut ca… ispită. Cunoscut multă vreme drept băiatul de la Meteo, în adolescență nu se gândea că va activa în showbiz. Și asta deoarece după ce a terminat gimnaziul, Victor Slav nu prea s-a omorât cu cartea.

Victor Slav este un model și vedetă de televiziune din România. El a devenit cunoscut după ce a fost amfitrion al emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit”, coprezentator al emisiunii „Dansez pentru tine” dar și prezentator Meteo la Știrile Pro TV.

Ce studii are Victor Slav, concurentul Asia Express 2024

Înainte de a intra în televiziune, Victor Slav, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, a avut o meserie care în prezent nu mai este căutată. Astfel, după ce a terminat clasa a opta la vârsta de 14 ani, a urmat o școală de meserii timp de trei ani. La 17 ani, după terminarea școlii profesionale, acesta a obținut calificarea de sculer-matrițer. Cu siguranță nu s-ar fi gândit, la acea vreme, că va ajunge să lucreze în televiziune.

Dar iată ce presupunea, mai precis, meseria pentru care se pregătise Victor Slav. Sculerul-matriţer lucrează în ateliere de sculărie unde execută operaţiuni de prelucrare şi asamblare a materialelor pentru realizarea de unelte, dispozitive, verificatoare sau matriţe.

Sculerul-matriţer mai execută lucrări specifice de sculărie (ajustare, găurire, filetare, tuşare, finisare etc.) şi asamblează componentele de diferite complexităţi ale dispozitivelor, matriţelor, ştanţelor, modelelor metalice etc.

S-a reprofilat ca model

Pe la 18 ani, și-a descoperit pasiunea pentru modeling, iar după 2-3 ani a devenit ispită masculină la Pro TV. Astfel, el a încercat să despartă femeile în pragul căsătoriei în show-ul „Vara Ispitelor” (2001), împreună cu prietenul său Bogdan Vlădău. A prezentat mai multe show-uri, dar s-a remarcat, la Pro TV, drept „băiatul de la meteo”.

Victor Slav a atras și mai mult atenția presei, după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu și… a divorțat în scurt timp de blondina sexoasă, cu care are o fiică. Victor Slav a rămas unul dintre cei mai vânați bărbați din showbiz. În prezent, are o relație de câțiva ani cu Selina, o tânără focoasă care în trecut ar fi făcut videochat, potrivit Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *