Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce studii are Georgiana, fosta iubită a lui Jador. Ce părere are mama artistului despre aceasta

Ce studii are Georgiana, fosta iubită a lui Jador. Ce părere are mama artistului despre aceasta

14 apr. 2021, 12:37,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Georgiana este fosta iubită a lui Jador și după cum declara acesta în nenumărate rânduri marea lui iubire. Cei doi și-au spus adio în anul 2016 însă, actualul concurent de la Survivor România nu a putut trece peste despărțire.

Nu de puține ori, “Faimosul” a menționat că o iubește la fel de mult ca pe mama lui și mai mult decât se iubește pe el însuși.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, este contabilă

Georgiana Elisei este de profesie contabilă. Aceasta a rămas în cercul de prieteni al cântărețului fiind prietenă foarte bună cu fosta soție a producătorului muzical a lui Jador, Ovidiu Băcilă, alias DeSanto. Tânăra s-a angajat la studioul acestuia unde a lucrat vreme de câțiva ani ca și contabilă.

Având în vedere că se vedeau zilnic, cântărețul a mai ieșit cu aceasta în oraș însă doar ca amici și, în general, însoțiți de mai multe persoane. În vara anului trecut, Jador a fost implicat într-un scandal pe litoral. Martori la acel eveniment au fost Alexia Eram dar și Georgiana care era alături de cântăreț.

Ce studii are Georgiana Elisei

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, are 28 de ani și este absolventă a Universității Politehnice din București. Celebrul cântăreț s-a declarat mereu atras de ea deoarece nu își dorește faima și este o fată simplă și cuminte. În declarațiile apărute în presa de-a lungul timpului, artistul a spus că ea este singura femeie care l-a iubit sincer și nu a avut un interes anume pentru a sta alături de el.

“Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, declara artistul în vârstă de 26 de ani.

Ce spune mama lui Jador despre Georgiana

Simona Dumitrache, mama lui Jador, a spus că este extrem de bucuroasă de faptul că fiul ei a reușit să realizeze că Georgiana este femeia potrivită pentru el. Aflat în Republica Dominicană, unde participă la show-ul Survivor România, Jador a primit un mesaj emoționant din partea Georgianei, fosta sa iubită. Artistul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

După toate aceste evenimente, mama artistului a făcut o declarație emoționantă.

‘Eu întotdeauna am discutat cu Ionuț toate problemele lui din viața de zi cu zi de când a plecat de acasă. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate. Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui.

L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă. La un moment dat am renunțat să mă mai bag, am zis să decidă el că e viața lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie’, a spus mama lui Jador la acea vreme.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, a rămas în inima artistului chiar dacă a trecut mult timp de când și-au spus adio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *