Prima pagină » Cancan » Ce studii are Dorian Popa și ce note a luat la BAC. Influencerul vrea să-și spele imaginea după ce a fost prins drogat la volan

Ce studii are Dorian Popa și ce note a luat la BAC. Influencerul vrea să-și spele imaginea după ce a fost prins drogat la volan

17 nov. 2023, 11:17,
BZI.ro, în Cancan

Nu multă lume știe ce studii are Dorian Popa și ce note a luat la BAC, considerând că influencerul nu a acordat prea multă atenție educației. Și totuși, acesta a terminat studiile liceale cu brio, pentru ca mai apoi să facă facultatea și un master. Nu în ultimul rând, Dorian Popa a obținut la un moment dat și un certificat de competențe avansate în limba engleză.

La nici două săptămâni de când a fost prins drogat la volan, Dorian Popa le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare ce note a obținut la BAC. Mai mult de atât, le-a demonstrat internauților că are un nivel la limba engleză aproape de cel al unui nativ. Influencerul nu a venit doar cu vorbe, ci și cu dovezi.

Ce studii are Dorian Popa și ce note a luat la BAC

Pe data de 27 octombrie, cântărețul a fost prins la volan, pe raza localității Domnești, de către un echipaj de la Brigada Rutieră. La Drug Test a ieșit pozitiv pentru consumul de cannabis. Abia pe 7 noiembrie a făcut un „apology video” în care a spus că a fumat, într-adevăr, marijuana, dar a dat vina pe contextul nefavorabil din plan personal, care i-a îndus nevoia de calmare.

Chiar dacă și-a recunoscut vina, și-a cerut scuze și a explicat circumstanțele, imaginile n-au reușit să-i convingă pe mulți români să-l ierte. Gurile rele au dat vine pe studiile sale și au acuzat chiar că nu a luat examenul maturității. Și totuși, adevărul este la polul opus.

Dorian Popa a fost elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Constanța și a finalizat liceul în anul 2007. Contrar multor opinii, diploma pe care a prezentat-o în imagini, cu numele său complet, Dorian Laurențiu Popa, arată următoarele rezultate:

Limba și literatura română – Oral: 10; Limba și literatura română – Scris: 9,60; Limba engleză – Oral: 10; Matematică: 9,40; Biologie: 10; Educație Fizică: 10.

Date fiind notele, media generală la examenul de Bacalaureat este 9,83. Bineînțeles, și după această postare vor exista voci care să afirme că media este mare pentru că a avut proba la sport.

Cu toate acestea, Dorian Popa și-a continuat studiile, mergând pe filiera economică, la ASE București. Totodată, influencerul a urmat și un master pe Marketing, considerând că îl va ajuta pe viitor în cariera artistică.

Competențe avansate de limba engleză

În imaginile postate, se poate observa că Dorian Popa a obținut un certificat de engleză avansată, gradul B, nivelul C1, la University of Cambridge Esol Examinations, în iunie 2006. Cu previre la rezultate, a transmis:

„Cițiți și plângeți (…) Dumnezeu îmi scoate în față dosarul meu cu studii, moment în care nu pot decât să le mulțumesc, în primul rând, lui mamișor și, în al doilea rând, lui Doamne-Doamne pentru că au avut grijă să am un fundament, bă băiatule. Încă o dată, vă reamintesc: tot ce faceți în prima parte a vieții, faceți pentru voi. Ce faceți în toată viața, faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințișoarele voastre”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *