Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce studii are de fapt Cristi Mitrea, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Luptătorul nu a profesat niciodată în domeniu

Ce studii are de fapt Cristi Mitrea, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Luptătorul nu a profesat niciodată în domeniu

28 sept. 2022, 15:18,
în Radio

Multă lume se întreabă ce studii are Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, în prezent concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În pofida faptului că este un personaj controversat și a fost implicat în mai multe scandaluri, luptătorul nu a abandonat școala precum mulți alți sportivi. Și chiar dacă pare surpinzător, Cristi Mitrea a absolvit o facultate destul de râvnită de multă lume.

Cristi Mitrea, în vârstă de 41 de ani, participă, în prezent, la show-ul televizat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fostul luptător de MMA este cunoscut publicului larg atât în urma aparițiilor sale televizate, pentru cariera sportivă, cât și pentru relația avută cu Andreea Mantea. Cu toate acestea, puțină lume știe ce studii și câte clase are concurentul aflat în Republica Dominicană!

Ce studii are de fapt Cristi Mitrea

Fostul luptător de MMA se află, deja, de câteva săptămâni în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși a devenit o vedetă, prin prisma aparițiilor TV, cei care-l urmăresc nu cunosc prea multe despre „băiatul rău” din emisiune. Cunoscut mai mult prin prisma calităților sportive, puțină lume ar fi bănuit că are studii superioare.

Ei bine, Cristi Mitrea are studii juridice, el fiind licențiat al Facultății de Drept. Cu toate acestea, luptătorul nu a profesat niciodată în domeniu. Și aceasta deoarece una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este sportul, motiv pentru care este practicant de Jiu-Jitsu brazilian și MMA, de ani de zile. Mitrea a câștigat chiar și concursuri internaționale în acest domeniu. De exemplu, în anul 2012, luptătorul a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian.

Sportul practicat, pare, să-i fi educat caracterul lui Mitrea, caracter ce i-a adus faima de bărbat hotărât, care merge până-n pânzele albe pentru dreptate. Cu toate acestea, el a fost implicat și într-un adevărat scandal după ce a fost împreună cu Andreea Mantea, cu care are un copil.

Adevărul despre relația cu Andreea Mantea

La șapte ani de la despărțirea de Andreea Mantea, Cristi Mitrea a rupt tăcerea și a dezvăluit, în premieră, de ce a refuzat să recunoască copilul pe care îl are cu celebra prezentatoare de la Kanal D. Luptătorul a făcut dezvăluiri despre relația cu vedeta tv, care s-a îmbunătăți vizibil în ultimii ani.

Cei doi au decis să lase la o parte certurile și scandalurie dintre ei și să facă, în sfârșit, pace de dragul fiului lor, David (7 ani). Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea „Burlăcița”, în 2014. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi timp de șase luni, după care luptătorul MMA s-a despărțit de prezentatoarea de la Kanal D, din cauza certurilor mult prea dese și a faptului că nu se mai înțelegeau. Surpriza mare a venit însă atunci când Mantea și-a anunțat fostul iubit, printr-un sms, că a rămas însărcinată.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta”, a povestit Cristi Mitrea.

Comentarii
  • Jurnalist de merda la fel subiectul .Dacă îndividul a făcut ca multe alte loaze faculta la Cucuieții din vale sau la Poplaca sau oricare altă faculta de-a coanei Abramburica. =0(ZERO).AUTORUL articolului!!!???PRECIS are faculta ‘la privat’.(plătește babacu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *