Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce studii are Andreea Bălan de la America Express. Nimeni nu ar fi crezut asta despre blondină

Ce studii are Andreea Bălan de la America Express. Nimeni nu ar fi crezut asta despre blondină

23 feb. 2023, 09:33, 1 ,
în Radio

Când vine vorba de studii, despre Andreea Bălan de la America Express putem spune că a îmbinat cu succes cariera cu educația. Chiar dacă în gimnaziu nu prea s-a afirmat, începând cu anii de liceu, blondina a fost fruntașă la învățătură. Astfel, Andreea Bălan a luat BAC-ul cu notă mare, după care a studiat Filosofie și Jurnalism la „Spiru Haret”.

Jumătatea blondă a trupei ANDRE a fost întotdeauna o persoană care a știut ce vrea. Astfel, ea și-a dedicat timpul învățând tot felul de lucruri noi care au ajutat-o să se dezvolte din toate punctele de vedere. Fie că a fost vorba de viața personală sau de cea profesională, Andreea Bălan a demonstrat în nenumărate rânduri că este o fire ambițioasă și plină de surprize.

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan de la America Express

Recent, au ieșit la iveală informații importante despre meseria pe care Andreea Bălan ar fi putut să o practice după terminarea facultății, dacă pasiunea pentru muzică nu ar fi fost atât de puternică. Ei bine, trebuie știut faptul că blondina de la America Express nu are studii în domeniul muzical, cum s-ar fi crezut.

Dorința Andreei de a le arăta oamenilor cât de perfecționistă este a pornit încă din copilărie. Aceasta a fost una dintre cele mai bune eleve din școală, conform notelor foarte bune pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Dacă până în clasa a VIII-a nu a reușit să se afirme prea tare, după ce a intrat la Liceul „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, vedeta a început să se ambiționeze și să învețe mai bine decât toți colegii săi.

În urma examenului de Bacalaureat pe care l-a susținut, concurenta de la America Express a obținut media generală 9, ceea ce i-a permis să intre fără probleme la ce facultate și-a dorit. Și chiar dacă muzica îi aducea un venit destul de mare, artista nu și-a neglijat studiile. Așa că a ales să urmeze cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret”.

În cazul în care vreodată Andreea Bălan va dori să se retragă din lumina reflectoarelor și să își schimbe meseria, aceasta va putea să opteze fără probleme pentru un post de jurnalist cu normă întreagă. Totuși, iubirea sa pentru muzică și pentru dans este mult prea mare, motiv pentru care partenera Andreei Antonescu nu dă semne că va ieși prea curând din industria muzicală.

Andreea Bălan, propunere inedită pentru Jean Gavril

Dacă la început erau mai distanți, Andreea Bălan și Jean Gavril s-au împrietenit pe parcursul emisiunii. Mai mult, Jean a declarat că după filmările de la America Express, jumătatea blondă a trupei Andre i-a făcut o propunere neașteptată. Acesta a mărturisit în emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe Antena Play, că frumoasa cântăreață ar fi dorit o colaborare după filmările la America Express.

„M-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa…”, a povestit Jean Gavril.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`