Prima pagină » Cancan » Ce spune Vulpița după apariția zvonurilor că Viorel Stegaru ar fi murit. Cine are grijă de cei trei copii

Ce spune Vulpița după apariția zvonurilor că Viorel Stegaru ar fi murit. Cine are grijă de cei trei copii

15 nov. 2023, 14:01,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Vulpița a dat detalii după ce au circulat mai multe zvonuri că Viorel Stegaru, care este încă soțul ei, ar fi murit. Veronica l-a părăsit pe acesta în primăvară după ce bărbatul i-a reproșat că cel de-al treilea copil nu este al lui. În prezent, Vulpița și-a abandonat toți copiii, care sunt crescuți de soacra ei, și s-a mutat cu iubitul.

Cazul Vulpiței și al lui Viorel a captat atenția întregii țări, devenind o adevărată telenovelă. Însă celebritatea lor a apus, astfel că Viorel și Veronica Stegaru au revenit pe meleagurile natale. Și când se părea că totul decurge normal în viața lor, iată că lucrurile au luat o nouă turnură. Cei doi s-au despărțit din nou, iar Vulpița și-a refăcut viața, mutându-se la noul ei iubit.

Vulpița și-a refăcut viața

În urmă cu mai bine de patru luni, Vulpița, așa cum a cunoscut-o o țară întreagă pe vremea când apărea zilnic la televizor, devenea mamă pentru a treia oară. La acea vreme, Viorel i-a întors spatele, pe motiv că bebelușul nu este al lui. Astfel că și-a luat cei doi copii și s-a mutat în casa părinților, la Blăgești.

Fapt ce a făcut ca, imediat după ce a născut, Veronica să își lase al treilea copil în grija statului și ea să se mute cu actualul iubit. Acum, însă, cei care o urmăresc în mediul online, deloc puțini la număr, au dorit să afle adevărul despre zvonurile care circulă pe internet despre mezinul familiei, dar și despre Viorel Stegaru.

Din câte se pare, Veronica Stegaru a ales să își lase cei trei copii în grija soacrei și a încă soțului ei, Viorel.

Ce spune Vulpița după apariția zvonurilor că Viorel Stegaru ar fi murit

Astfel, întrebată în grija cui se află acum Ștefan, ultimul născut, dar și cum se simte Viorel, având în vedere că se spunea că a murit în urma unor grave probleme de sănătate, Veronica a spus adevărul.

Conform mărturisirilor făcute de tânăra din Blăgești, acum Ștefan, al treilea copil al ei, a ajuns să fie crescut tot de Viorel și mama acestuia, în ciuda faptului că inițial bărbatul nu a dorit să-l recunoască pe copil, ba chiar a părăsit-o pe Vulpița chiar când era însărcinată, pe motiv că iar i-a fost infidelă.

Cât despre starea de sănătate a încă soțului ei, tânăra spune că din ce știe acum Viorel este mai bine și nici vorba de un așa zis deces. Este la Blăgești, cu părinții lui, având grijă de cei trei copii.

În tot acest timp, ea își face viața alături de noul partener, în casa căruia s-a mutat imediat după ce a devenit mamă pentru a treia oară și alături de care pozează neîncetat în cel mai fericit și liniștit cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *