Prima pagină » Cancan » Ce spune Viviana Sposub despre silicoane. „Am fost extrem de complexată”

Ce spune Viviana Sposub despre silicoane. „Am fost extrem de complexată”

02 sept. 2021, 15:01,
în Cancan

Viviana Sposub arată senzațional, iar marea majoritate a bărbaților și femeilor ar putea să jure că are silicoane. Dar care este adevărul? Sătulă să tot fie întrebată, la tot pasul, iubita lui George Burcea a spus adevărul despre bustul ei. Dacă în urmă cu ceva timp era complexată de acest aspect, acum ea este mândră de această moștenire.

Una dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la Viviana Sposub este fără doar și poate cea cu privire la câte operații estetice are. Și aceasta deoarece iubita lui George Burcea este considerată printre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. O prezență care nu poate fi trecută ușor cu vederea și radiind de-a dreptul, ea nu a fost ocolită deloc de gurile rele și persoanele cârcotașe. Astfel, mai mereu s-a spus despre ea s-a lăsat de multe ori pe mâinile medicilor esteticieni. Așa că, fiind sătulă până peste cap de aceste zvonuri, focoasa prezentatoare Meteo și asistentă TV a spus care este adevărul.

Viviana Sposub, despre silicoane

Mai sinceră ca niciodată, Viviana Sposub a recunoscut ce crede ea despre operațiile estetice. Astfel, într-o lume plină de silicoane, se pare că iubita lui George Burcea se bucură de un bust natural, moștenit chiar de la … bunica sa. Viviana a declarat că nu are nevoie de implanturi mamare și este foarte recunoscătoare pentru gena moștenită din familie. Cu toate acestea, ea recunoaște că pe vremea când era la liceu, ajunsese să fie complexată din cauza bustului său. Și aceasta deoarece sânii săi începuseră să crească peste normal încă din gimnaziu.

„Până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret”, a dezvăluit Viviana Sposub.

Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea

În ultimele săptămâni, presa mondenă a speculat pe tema despărțirii dintre focoasa șatenă și George Burcea. Ce-i drept, aceștia nici nu au mai apărut împreună la evenimente mondene, iar Viviana Sposub ștersese toate pozele cu iubitul ei de pe contul de socializare. Și totuși, zilele trecute cei doi au fost surprinși unul lângă celălalt într-un club, unde au petrecut alături de mai mulți prieteni.

Astfel, actorul apare în compania iubitei sale, pe care a cunoscut-o în perioada în care ambii erau concurenți la emisiunea Ferma. Se pare că dragostea a învins în cele din urmă dacă este să ne luăm după fotografia în care apar îmbrățișați, într-un club din Capitală. Așadar, respectiva poză este dovada clară că au reușit să treacă peste neînțelegeri și au revenit la gânduri mai bune. Așadar, George Burcea și Viviana Sposub, cu sau fără silicoane, sunt în continuare un cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`