Prima pagină » Actualitate » Ce spune Victor Ponta despre plagiatul tezei de doctorat al lui Mircea Geoană: ”Nu mai scăpăm de șobolanii care caută prin gunoaie când primesc ordine de la securiști”
Ce spune Victor Ponta despre plagiatul tezei de doctorat al lui Mircea Geoană: ”Nu mai scăpăm de șobolanii care caută prin gunoaie când primesc ordine de la securiști”

Ce spune Victor Ponta despre plagiatul tezei de doctorat al lui Mircea Geoană: ”Nu mai scăpăm de șobolanii care caută prin gunoaie când primesc ordine de la securiști”

08 iul. 2024, 09:10,
în Actualitate

Fostul premier al României, Victor Ponta, are o reacție acidă la dezvăluirile din presă precum că Mircea Geoană și-ar fi plagiat teza de doctorat. Fostul premier consideră că dezvăluirile sunt făcute la comanda serviciilor controlate de securiști.

Vă aducem aminte faptul că Mircea Geoană este acuzat că și-ar fi plagiat teza de doctorat în urmă cu 20 de ani. Jurnaliștii consideră că secretarul adjunct al NATO a tradus un text din engleză.

Victor Ponta, reacție la presupusul plagiat al lui Mircea Geoană

Victor Ponta are o primă reacție la presupusul plagiat al lui Mircea Geoană. Victor Ponta acuză că totul este o mascaradă pusă în practică de către securiștii care conduc România. Acesta sublinează faptul că până în acest moment în care Geoană nu a candidat nicăieri, teza de doctorat a fost ”uitată”:

” Nu o să mai scăpăm niciodată în România de şobolanii care mereu cauta prin gunoaie când primesc ordine de la toţi securiştii? Dacă Geoana nu candida – nu mai găsea nimeni nicio teză de doctorat după 20 de ani , nu -i aşa ? Parcă până acum nu a candidat, nu a avut funcţii interne şi internaţionale – a apărut Geoana prima dată în viaţa lui în România şi şobolanii acum au aflat. Aceiaşi şobolani l-au găsit pe Ciuca când aşa era “ordinul” – dacă s-a revocat ordinul au făcut şi ei “la loc comanda” şi nu au mai vorbit de Ciuca ! Când teza de doctorat a lui Kovesi a apărut în presa – sobolanij au primit ordin să descopere că e “doar puţin , cam 5%”🤣! Când Ponta trebuia să candideze au aflat şobolanii de la “Nature” că cică am plagiat – ziceai că se încălzeşte Planeta din cauza mea. Când trebuia dat jos Guvernul Ponta l-au găsit pw Gabi Oprea . Şi tot aşa ! Bai şobolanilor securişti – numai focile se mai uita la rahaturile voastre! Mai schimbaţi şi voi placa ce naiba? : este de părere Victor Ponta.

Mai mulți politicieni acuzați că și-au plagiat doctoratele

Nu este primul scandal de acest fel care apare în spațiul public. Observăm un tipar al acuzațiilor de plagiat al doctoratelor. Numeroși politicieni au fost acuzați că și-au plagiat lucrările. Interesant este faptul că informațiile au apărut mereu în spațiul public după ce politicienii și-au anunțat intențiile de a ocupa funcții de rang înalt în statul român.

Nu contestăm faptul că Nicolae Ciucă, Mircea Geoană sau Victor Ponta nu și-ar fi plagiat doctoratele, dar faptul că informațiile de acest gen apar în spațiul public abia după ce mai sus amintiți ajung sau vor să ajungă în funcții înalte, este un semn clar al inmixtiunii serviciilor în politică, servicii care este posibil să caute să-l controleze pe politician. În altă ordine de idei vă dăm răspunsul pe care Mircea Geonă l-a avut la acuzațiile de plagiat:

„Din seria caută până găsești și, dacă nu găsești, inventează, mă trezesc astăzi cu o acuzație de plagiat a tezei de doctorat pe care am terminat-o acum 20 de ani. De ce astăzi? Probabil pentru că unii s-au speriat de discuțiile din spațiul public despre o posibilă candidatură a mea (la alegerile prezidențiale – n.r.)”, a scris Mircea Geoană, luni, pe pagina de Facebook.

Așadar, Victor Ponta are o primă reacție la acuzațiile de plagiat referitoare la teza de doctorat a lui Mircea Geoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *