Prima pagină » Cancan » Ce spune Vica Blochina despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. “Poate mă urăște” 

Ce spune Vica Blochina despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. “Poate mă urăște” 

30 ian. 2024, 09:38,
în Cancan

Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă timp de 16 ani, din care rezultă și un copil, pe nume Edan. Cu toate că în viața ei au existat și alte persoane după această perioadă, blonda nu a reușit să scape de eticheta de amantă.

Chiar dacă a fost supusă mereu vorbelor răutăcioase din cauza acestei relații, Vica Blochina afirmă că nu are nicio remușcare. Mai mult decât atât, nu regretă faptul că a făcut publică povestea ei cu antrenorul.

Vica Blochina, despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă

A avut o relație de iubire timp îndelungat cu Victor Pițurcă, chiar dacă acesta era căsătorit, și povestea lor a fost completată, la un moment dat, de nașterea unui copil. Inițial, Victor Pițurcă nu a recunoscut copilul, dar după efectuarea testului ADN, lucrurile s-au calmat și relația dintre tată și fiu a început să se schimbe complet.

În plus, de ceva timp, Edan, în vârstă de 16 ani acum, a decis să locuiască împreună cu antrenorul și soția acestuia. Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, este convinsă că Victor Pițurcă a dezvoltat resentimente față de ea pentru că a vorbit despre relația lor în fața lumii.

„Atunci când am fost (n.r. amanta lui Pițurcă), nu erau paparazzii, judecata nu a fost atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor. Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun.

Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc. Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.r. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă”, spune Vica Blochina, conform Playtech.

Vica crede că sunt și oameni care o admiră

Cu toate acestea, Vica crede că există și persoane care o apreciază pentru curajul pe care l-a arătat și pentru partea sa de adevăr.

„Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice”, a mai spus Vica Blochina.

A trecut prin multe dificultăți din cauza dezvăluirilor făcute, dar chiar și în prezent ar face același lucru și ar urma aceeași cale, deoarece este convinsă că aceasta era experiența pe care trebuia să o trăiască.

„Viața este o experiență prin care trecem, cum ne-o oferă Dumnezeu, într-un fel. Pe ce drum alegem noi să o luăm sunt deciziile noastre, pe care trebuie să ni le acceptăm. Ce îmi pasă mie de unul care mă judecă, care poate e vai de mama lui, și, de obicei, mă judecă alea care sunt super nefericite în căsnicii, dar au statut”, susține Vica Blochina.

Timp de 16 ani, Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă în urma căreia s-a născut Edan un băiat care seamănă perfect cu fostul antrenor al naționalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024