Prima pagină » Cancan » Ce spune Vica Blochina despre relația Oanei Roman cu Marius Elisei. “Oana i-a dat trei palme peste cap…”

Ce spune Vica Blochina despre relația Oanei Roman cu Marius Elisei. “Oana i-a dat trei palme peste cap…”

04 dec. 2023, 12:33,
BZI.ro, în Cancan

Vica Blochina au vdrbit deschis despre relația pe care o avea Oana Roman cu Marius Elisei. Blondina a spus că nu de puține ori fiica lui Petre Roman avea un comportament total neadecvat față de fostul ei soț.

Conflictul dintre Vica Blochina și Oana Roman a escaladat într-un adevărat conflict legal, iar bătălia se va purta în instanță. Vica acuză pe Oana că minte în campaniile publicitare pentru care este plătită și modifică pozele, motivul pentru care să fii ales lui Petre Roman a decis să o dea în judecată. La rândul său, Vica Blochina a depus o plângere penală împotriva Oanei, acuzând-o că i-ar fi furat bani de pe card.

Ce spune Vica Blochina despre relația Oanei Roman cu Marius Elisei

Vica Blochina a declarat că Marius Elisei nu a avut o viață fericită alături de fiica fostului premier, amintind un incident șocant care a avut loc în casa fostului cuplu, când Oana Roman l-ar fi umilit și lovit pe soțul său în fața invitaților.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit de una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul.

Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine’, a declarat Vica Blochina pentru Playtech Știri.

Blondina crede că fiica lui Petre Roman nu are prieteni adevărați

Vica Blochina afirmă că Oana Roman avea un comportament neplăcut nu doar față de fostul soț, ci și față de toți cei din jurul ei. Din acest motiv, Vica este convinsă că Oana nu are prieteni adevărați deoarece nu știe să crească oamenii aproape.

„Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei.

Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate.’, a mai spus blondina.

Vica Blochina susține că Oana Roman avea un comportament total neadecvat față de fostul ei soț, Marius Elisei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *