Prima pagină » Cancan » Ce spune Valentina Pelinel despre fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Nu vreau să mă gândesc…”

Ce spune Valentina Pelinel despre fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Nu vreau să mă gândesc…”

09 apr. 2024, 15:54,
BZI.ro, în Cancan

Reacție surprinzătoare a Valentinei Pelinel la întrebarea despre soarta primelor soții ale lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de peste cinci ani, având împreună trei copii minunați. Însă, povestea lui Cristi Borcea este mai complexă, el având în total nouă copii cu patru femei diferite.

Valentina Pelinel, despre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a ales să fie alături de Cristi Borcea, în ciuda istoriei sale amoroase complicate. Invitată la o emisiune TV, ea a discutat despre primele soții ale lui Cristi și despre temerile legate de propria soartă.

Valentina a refuzat să se concentreze pe aspectele negative ale trecutului lui Cristi. Ea preferă să se bucure de prezentul fericit alături de el și de familia lor. Aceasta consideră că fostele partenere ale lui Cristi duc o viață frumoasă în prezent, la fel ca și ea alături de el.

„Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vrea să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv”, a declarat Valentina Pelinel, la un post de televiziune.

Ce spune Cristi Borcea despre femeile din viața lui

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a abordat un subiect delicat: relațiile cu fostele sale partenere. Afaceristul a negat vehement această acuzație, afirmând că el este „oxigenul” în viața fostelor sale partenere.

Borcea a declarat că le oferă fostelor sale partenere și copiilor lor cele mai bune condiții de viață, asigurându-le tot ce au nevoie. El susține că face acest lucru nu din obligație, ci din respect pentru ele și pentru copiii lor.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a declarat Cristi Borcea, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Valetina Pelinel consideră că fostele soții ale lui Cristi Borcea duc o viață frumoasă în prezent, la fel ca și ea alături de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *