Prima pagină » Cancan » Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

25 sept. 2020, 11:56,
în Cancan

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin şi soţia sa Larisa Uţă. Acesta a făcut dezvăluiri incendiare despre fosta soţie a lui Alin Oprea dar şi motivele care au dus la ruptura relaţiei dintre cei doi.

De ceva vreme se pare că divorţul anului în showbizul românesc este cel dintre fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, şi soţia lui, Larisa Uţă. Rând pe rând mulţi apropiaţi ai cuplului şi-au dat cu părerea despre separarea acestora. Acum i-a venit rândul şi lui Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin, care face dezvăluiri fără precedent despre cei doi, dar şi despre cum s-a stricat relaţia dintre ei.

Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre fosta soţie a lui Alin Oprea

Scandalul care există între Alin Oprea, fostul membru al trupei Talisman şi soţia lui, Larisa Uţa, pare că abia începe. După ce a fost nevoit să meagra în propria casă cu poliţia pentru a putea să îşi ia lucrurile, conflictul dintre cei doi foşti soţi pare că este abia la început.

Inclusiv Tavi Colen face acum dezvaluri despre cum a intrat Larisa Uţă în viaţa lor, de acum 20 de ani,

„În urmă cu 21 ani, cu Alin eram ca doi fraţi. Locuiam în aceeaşi vilă. Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat. Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncăm la ei şi-mi spala chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii”, a declarat cântăreţul.

Mai mult decât atât, Tavi Colen îi acuză pe cei doi că au furat numele „Talisman”, pentru că l-au înregistrat la OSIM, deşi fusese ideea lui. Cei doi nu şi-au mai vorbit de când Tavi Colen i-a pus nişte condiţii dacă voia să mai cânte împreună, iar una dintre ele era să nu mai vină cu Larisa.

Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre divorţul lui Alin Oprea de soţia sa

Oana Roman a făcut dezvăluiri incredibile despre divorţul lui Alin Oprea de soţia lui. Aceştia din urmă s-au despărţit după o căsnicie de 23 de ani. Oana Roman spune că Alin Oprea şi-a iubit foarte mult soţia, însă faptul că Larisa a plecat în Anglia cu copiii a fost un factor decisiv în despărţire.

Ştirea că Alin Oprea divorţează după 23 de ani a picat ca un trăsnet în showbizul românesc. Acum, despre cei doi ies la iveală tot felul de informaţii date de către apriopiatii cuplului. Una dintre aceste cunoştinţe care s-au decis să vorbească este Oana Roman. În opinia acesteia din urmă, vinovată de destrămare ar fi Larisa, soţia cântăreţului.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorţează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieşit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl ştiu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietena şi cu Tăvi Colen. Foarte bună. Eu ştiu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupă. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influenţat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tăvi deşi ei erau într-o perioadă de mare-mare succes”, a spus Oana Roman.

Alin Oprea şi-a iubit mult soţia

Totodată, Oana Roman a ţinut să precizeze cât de mult şi-a iubit Alin Oprea soţia şi este de pairere că ruptura s-a produs înaintea plecării la Londra a Larisei. Aceasta a plecat cu copiii la studii.

”A iubit-o foarte mult, a ţinut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoşi. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci aşa peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Şi eu am intrat la o şcoală importanta în Paris şi nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`