Prima pagină » Cultural » Ce spune Sonia Simionov despre participarea sa la America Express 2024. Jurnalista este încrezătoare că va câștiga marele premiu

Ce spune Sonia Simionov despre participarea sa la America Express 2024. Jurnalista este încrezătoare că va câștiga marele premiu

22 mai 2023, 11:10,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Sonia Simionov despre participarea sa la America Express 2024. Celebra jurnalistă și corepondent de război va intra în cursa faimoasă și are încredere în forțele proprii. Aceasta va participa alături de colega ei de breaslă, știrista Iuliana Pepene, la show-ul de televiziune îndrăgit de cei de acasă. Jurnalista dependentă de adrenalină este încrezătoare că va câștiga marele premiu.

Ce spune Sonia Simionov despre participarea sa la America Express 2024

Sonia Simionov este una dintre cele mai apreciate și cunoscute jurnaliste din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta a realizat numeroase reportaje în zonele afectate de război și și-a riscat de multe ori viața.

Sonia Simionov este dependentă de adrenalină și este o mare iubitoare a sporturilor extreme. Aceasta a bifat numeroase reușite pe plan sportiv. Îndrăgita jurnalistă este campioană la înot, baschet, tenis și a mai reușit să câștige și cupa Presei la Tir, disciplina pistol-mitralieră. Mai mult, vedeta a făcut salturi cu parașuta și scufundări la adâncimi mai mari de 20 de metri. Aceasta a anunțat recent că va participa la faimosul show de televiziune America Express 2024 și este gata să cucerească publicul. Jurnalista este încrezătoare în forțele proprii și își dorește să câștige marele premiu alături de colega sa, Iuliana Pepene.

„Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm… când simţim să cedăm.

Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou. Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi.”, a declarat jurnalista.

O altă știristă de succes care este o mare iubitoare de adrenalină și sport este Geanina Ilieș. Aceasta arată spectaculos la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum se înțelege jurnalista cu Iuliana Pepene, partenera sa în faimoasa competiție

Sonia Simionov și Iuliana Pepene sunt pregătite să își testeze prietenia și limitele în show-ul de televiziune America Express 2023. Cele două colege de breaslă vor intra în competiție împreună și sunt dornice să câștige marele premiu. Recent, Iuliana Pepene a dezvăluit cum se înțelege cu Sonia Simionov, dar și ce înseamnă pentru ea participarea la America Express 2024.

„Aventura America Express este o adevărată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist, cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe.”, a precizat Iuliana Pepene.

Sonia Simionov este pregătită să cucerească publicul și să câștige marele premiu la America Express 2024. Jurnalista speră că va face o impresie bună celor de acasă împreună cu colega ei de breaslă, știrista Iuliana Pepene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *