Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei

Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei

30 iun. 2022, 23:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Sonia Argint Ionescu și Andreea Bălan s-au apropiat mai mult și datorită relației pe care artista a avut-o cu fratele prezentatoarei TV. Deși cei doi protagoniști au decis, în toamna trecută, să meargă pe drumuri separate, vedeta TVR susține că prietenia cu Andreea Bălan nu a avut de suferit din punctul ei de vedere.

Sonia Argint Ionescu și Andreea Bălan activează în showbiz, una fiind prezentatoare TV, iar cealaltă cântăreață. Cele două vedete au descoperit că au multe afinități în perioada în care fratele Soniei era iubitul Andreei.

Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei

Sonia Argint Ionescu și Andreea Bălan își făceau vizite și se simțeau excelent una în compania celeilalte. De aproximativ un an, Andreea și Tiberiu s-au despărțit, așa că am fost curioși dacă schimbarea survenită între cei doi foști iubiți a afectat în vreun fel prietenia dintre cele două vedete.

„Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr”, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Sonia Argint Ionescu.

Sonia Argint: „Cu Andreea mă înțeleg foarte bine”

În ceea ce privește vizitele, se pare că timpul este cel care le împiedică să se vadă, mai ales că în această perioadă Andreea Bălan participă la America Express, cel mai greu reality show din România, iar filmările se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia.

„Timpul este foarte puțin la dispoziție și nu prea avem când”, a precizat ea.

De altfel, în perioada în care Andreea Bălan intrase în familia ei, prin prisma poveștii de iubire cu Tiberiu Argint, Sonia Argint Ionescu povestea, într-un interviu pentru VIVA!, despre relația ei cu Andreea Bălan.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a mai povestit Sonia Argint,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *