Prima pagină » Cultural » Ce spune Silviu Țolu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa, Lili Sandu. ,,O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți…”

Ce spune Silviu Țolu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa, Lili Sandu. ,,O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți…”

16 ian. 2023, 10:04,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Silviu Țolu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa, Lili Sandu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Silviu Țolu și Lili Snadu sunt împreună de mai bine de 10 ani și au împreună un băiețel superb de care sunt tare mândri. Deși sunt de nedespărțit și radiază de fericire împreună, acești au recunoscut că au trecut prin multe momente grele în viața de cuplu și au luptat cu depresia. Iată ce spune Lili Sandu despre motivul pentru care a amânat nunta cu partenerul ei.

Ce spune Silviu Țolu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa, Lili Sandu

Silviu Țolu și Lili Sandu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani și radiază de fericire împreună. Cei doi nu s-au căsătorit până acum, însă se declară împliniți și se bucură din plin de rolul de părinți. Îndrăgitul cuplu a trecut prin momente grele, însă nu au ținut cont de criticile celor din jur.

„Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine.”, a declarat Lili Sandu.

Silviu Țolu este mai tânăr cu 12 ani față de partenera lui de viață, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o relație longevivă și frumoasă. Lili Sandu a recunoscut recent că o perioadă au ascuns faptul că formează un cuplu, însă ulterior și-au asumat povestea de iubire.

,,Eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. (…) Mereu ni se spunea că ne stă foarte bine împreună, ba chiar spuneau că nu se vede diferența dintre noi. Cumva, Silviu plecase și el de mult de acasă și nu părea deloc un puștan. Spre norocul nostru, toată lumea ne plăcea. Toată lumea se uita la noi și făceam o impresie bună.”, a precizat Lili Sandu.

În prezent, Silviu Țolu și Lili Sandu se bucură din plin de viață și radiază de fericire de când sunt părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Silviu Țolu este un partener și un tată devotat și nu ezită să își răsfețe iubita ori de câte ori are ocazia. Și celebrul regizor Dan Chișu se mândrește cu soția sa, Alina Chivulescu. Acesta se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Și îndrăgitul prezentator Cosmin Stan are o familie frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Cum a trecut Lili Sandu peste depresie

Extrem de sinceră cu publicul, Lili Sandurecunoscut că a luptat cu depresia după ce l-a născut pe băiețelul ei. Aceasta a avut o perioadă în care nu a făcut față provocărilor din viața de familie, dar a reușit să treacă peste momentele grele împreună cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu. Actrița a vorbit recent despre problemele din plan personal și cât de mult s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

„Nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să îl protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iarăși, copilul e pe primul loc.

Eram epuizată și îmi doream să am timp pentru mine. Pentru că secretul ăsta e, o mamă dacă e fericită, copilul e clar fericit. Dacă o mamă are probleme și ajunge într-un burnout, cu siguranță acel copil nu va fi fericit. (…) Nu mai ai timp și chiar dacă doarme copilul noaptea două ore, iar el vine și mă ia în brațe, zic: «Iubi, stai așa un pic, adormi». Aveai nevoie de afecțiune, bineînțeles, dar nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs.”, a mărturisit vedeta.

Silviu Țolu și Lili Sandu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, acest fapt nu i-a împiedicat pe aceștia să formeze unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024